U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Harmonicadoek waterdoorlatend

De Harmonicadoeken van Shadow Comfort zijn gemaakt van HPDE (high density polyethyleen). Deze doeken filteren wel tot 96,5% van de schadelijke UV stralingen. Het is materiaal is schimmelwerend en super eenvoudig schoon te maken met wat warm water, een borstel en wat groene zeep.U koopt bij ons de beste kwaliteit harmonicadoeken tegen de scherpste prijs. 

U hebt de keuze om een complete bevestigingsset met een harmonicadoek te bestellen maar ook om dit allemaal los van elkaar te bestellen.

Zoekt u een harmonica schaduwdoek? Shadow Comfort levert hoogwaardige harmonicadoeken voor scherpe prijzen. Deze harmonicadoeken ook wel wave sails genoemd zijn in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. De breedtes variëren van 2,00 tot 3,70 meter en de lengtes van 3,00 tot 6,00 meter.r. Naast dit standaard assortiment kunnen we ook maatwerk in ons eigen atelier voor u maken.

De Harmonicadoeken van Shadow Comfort zijn gemaakt van HPDE (high density polyethyleen). Deze doeken filteren wel tot 96,5% van de schadelijke UV stralingen. Het is materiaal is schimmelwerend en super eenvoudig schoon te maken met wat warm water, een borstel en wat groene zeep.

Bescherming tegen de zon
Een harmonicadoek kunt u open en dicht schuiven d.m.v. katrollen, een soort schuifdak dat u naar wens kunt openen. U bepaalt dus eenvoudig zelf hoeveel zon u op dat moment wilt. De katrollen en alle bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen bij het harmonicadoek. Onze harmonicadoeken geven u een goede bescherming tegen de UV-straling van de zon en creëren bovendien een gezellige sfeer in uw tuin of terras.

Tips om uw harmonicadoeken te bevestigen

Complete RVS AISI bevestigingsset voor Harmonicadoek Shadow Comfort:

< 200 cm. breed: TWEE staalkabels
Montage instructie twee staalkabels

201 - 290 cm. breed: DRIE staalkabels
Montage instructie drie staalkabels

291 - 400 cm. breed: VIER staalkabels
Montage instructie vier staalkabels

* Lengte staalkabels: standaardmaat Harmonicadoek + 50 cm. extra
* Staalkabels zijn speciaal geconfectioneerd doordat er een draadeind op is geperst.
* Bevestigingsset maatwerk harmonicadoeken los bij bestellen
* Standaard maten harmonicadoeken inclusief bevestigingsset

Tip: Trek 10cm af van de breedte waarin het doek wordt geplaatst. Zodoende is het doek 10cm smaller en blijft er 5cm vrije ruimte aan weerszijden van het doek over. Voor de lengte van het doek de exacte lengtemaat aanhouden.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice