U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
 • Maatwerk
 • Direct contact
 • Snelle levering

Harmonica schaduwdoeken waterdoorlatend

Bent u op zoek naar flexibele en stijlvolle zonwering voor uw tuin, terras of balkon? Dan is een harmonica schaduwdoek de perfecte oplossing! Een harmonicadoek combineert namelijk functionaliteit met design, en biedt een flexibele manier om schaduw te creëren waar en wanneer u dat wilt. Het HPDE materiaal zorgt daarnaast ook nog eens voor een effectieve blokkering tot 96,5% van de schadelijke UV-straling. 

Een harmonicadoek als zonwering

Onze harmonica zonwering van Shadow Comfort is vervaardigd van hoogwaardige materialen die speciaal zijn ontworpen om de schadelijke UV-stralen van de zon te blokkeren. Door duurzame/weersbestendige stoffen te gebruiken gaat het harmonica zonnedoek jarenlang mee.

Doordat de doeken lucht- en waterdoorlatend zijn geniet u van een verfrissend briesje en is uw buitenruimte een aangename plek tijdens de warmere dagen. Zo zijn de zonwering harmonicadoeken niet alleen effectief in het blokkeren van zonlicht, maar ook in het verlagen van de tempratuur onder het doek.

Met een eenvoudige bediening en de mogelijkheid om het doek te openen of sluiten naar behoefte kunt u eenvoudig afwisselen tussen warme zonnestralen en een verkoelende schaduw.

De voordelen van een harmonica schaduwdoek

Een harmonica schaduwdoek, ook bekend als wavesail, lamellen- of schuifdoek, biedt tal van voordelen:

 • Flexibele zonwering: eenvoudige bediening
 • Tot 96,5% bescherming tegen UV-straling
 • Lucht- en waterdoorlatend: voor een verfrissend briesje
 • UV-gestabiliseerd HPDE materiaal met een lange levensduur
 • Standaardafmetingen of op maat  

Standaard afmeting of harmonicadoek op maat?

Bent u op zoek naar een standaard afmeting harmonica schaduwdoek? Kies dan één van de volgende maatvoeringen:

Daarnaast kunt u ervoor kiezen een harmonicadoek inclusief of exclusief bevestigingsset aan te schaffen. Onze harmonica schaduwdoeken zijn beschikbaar in de volgende kleuren:

 • Arctic White (gebroken wit)
 • Sahara Sand (zandkleurig)
 • Cool Grey (antraciet)
 • DuoColor Carbon Black (zwart)

Staat uw gewenste maatvoering hierboven niet tussen? Ook dan helpen wij u graag! Naast standaard afmetingen bieden kunt u bij ons namelijk ook terecht voor harmonicadoeken op maat. Vul uw gewenste maatvoering in en wij maken uw harmonicadoek in onze werkplaats speciaal voor u op maat.

Waterdicht of waterdoorlatend harmonicadoek?

Hoewel u onder een lucht- en waterdoorlatend harmonicadoek geniet van een verfrissend briesje, kunnen wij ons ook goed voorstellen dat u in sommige situaties op zoek bent naar een waterdichte variant. Bekijk hiervoor ons assortiment waterdichte harmonicadoeken.

Harmonicadoek kopen?

Bent u op zoek naar een harmonicaschaduwdoek voor onder uw overkapping? Kijk niet verder en bestel eenvoudig een harmonicadoek via onze webshop. Zo profiteert u van een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs, persoonlijke service en een snelle levering!

Heeft u vragen of wilt u graag advies? Dan staan onze medewerkers u graag te woord via info@vdenettenverkoop.nl of +31 (0)493-493491.

Twijfelt u nog over de kleur of het soort materiaal? Dan sturen we u maar al te graag een sample op. Vraag deze via onderstaande buttons eenvoudig aan.

Sample waterdoorlatend Sample waterafstotend 

Het demonteren van uw harmonica schaduwdoek is verleden tijd met onze handige waterdichte beschermhoezen. Bekijk voor meer informatie de pagina harmonicadoek beschermhoezen.

Veelgestelde vragen over harmonicadoeken

Hoe werkt een harmonicadoek?

Een harmonica schaduwdoek is een doek dat over staaldraden schuift dankzij een katrolsysteem. Dit handbediend schuifsysteem kunt u eenvoudig bedienen om de hoeveelheid schaduw of zonlicht te regelen.

Hoe bevestig ik een harmonicadoek?

Het bevestigen van een harmonicadoek kunt u prima zelf doen. Lees hiervoor onze montage instructies of voor een uitgebreid stappenplan onze blog: harmonicadoek bevestigen.

Hoe onderhoud ik een harmonicadoek?

Een harmonica schaduwdoek kunt u gemakkelijk schoonmaken en onderhouden. Lees voor tips de onze blog: schaduwdoek schoonmaken

Is een harmonicadoek bestand tegen wind?

Een harmonicadoek dat is bevestigd met de juiste bevestigingsmaterialen kan prima tegen een beetje wind. Klap het harmonicadoek echter in wanneer u storm verwacht.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice