U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Afdekzeil zwembad

Nettenverkoop biedt zwembadafdekking in alle soorten en maten. Een belangrijke keuze hierbij is het kiezen van een waterdoorlatende of waterdichte afdekking van het afdekzeil. Beide hebben hun voordelen en een eigen karakter plus onderhoud. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en informatie van onze hoogwaardige producten. 

Waterdoorlatende zwembadzeilen
De waterdoorlatende zwembadzeilen worden gemaakt van een hoogwaardig UV gestabiliseerd HDPE kwaliteit. Doordat een zwembad volledig is afgedekt kan er nagenoeg geen vuil binnendringen. Ook de HDPE waterdoorlatende zwembadcovers zijn zo dicht geweven dat deze alleen water doorlaten en het vuil buiten houden. Bladeren, takken en overig vuil zijn eenvoudig weg te vegen of af te spuiten met een tuinslang.

Waterdichte zwembadzeilen
De waterdichte zwembadzeilen zijn gemaakt van een hoogwaardige pvc kwaliteit en zijn de ideale oplossing tegen herfstbladeren en andere vervuilingen. Doordat het zwembadzeil waterdicht is, heeft het zeil een isolerende werking dat uiteindelijk leidt tot besparing op de energiekosten. 

Waterdichte zwembadzeilen Safe Cover
Met deze 4-seizoenenafdekking kunt u uw zwembad het gehele jaar door op een veilige manier afsluiten. Bij Van den Eijnde Nettenverkoop kunt u een practische zwembadafdekking voor 4 seizoenen kopen in de vorm van een stavendekzeil. Deze variant zorgt voor optimaal gemak maar ook optimale veiligheid. 

Bescherming voor kinderen en dieren

 Naast het schoner houden van het zwembadwater bieden de afdekkingen ook een effectieve bescherming tegen ongevallen rondom het zwembad. Tijdens het spelen kunnen kinderen en dieren gemakkelijk in het zwembad vallen. Door het spannen van een waterdichte of waterdoorlatende zwembadafdekking kunnen dit soort ongevallen grotendeels voorkomen worden. Een groot pluspunt in de beveiliging! Uiteraard is een toezichthoudende taak altijd raadzaam.

Indien u een goede tekening of mal aanlevert dan kunnen nagenoeg alle modellen in ons atelier voor u op maat gemaakt worden. Het is mogelijk om zwembadafdekkingen te maken voor 8-vormige, ronde, rechthoekige of ovale zwembaden.

Ook bijvoorbeeld sneeuw wordt tegengehouden met de zwembadafdekkingen. Wel is het raadzaam om een grote hoeveelheid sneeuw tijdig te verwijderen.

De waterdichte zeilen worden gemaakt van een hoogwaardige pvc kwaliteit. De waterdoorlatende zwembadzeilen worden gemaakt van een hoogwaardig UV gestabiliseerd HDPE kwaliteit. Doordat een zwembad volledig is afgedekt kan er nagenoeg geen vuil binnndringen. Ook de HDPE waterdoorlatende zwembadcovers zijn zo dicht geweven dat deze alleen water doorlaten en het vuil buiten houden. Bladeren, takken en overig vuil zijn eenvoudig weg te vegen of af te spuiten met een tuinslang.

Waterdoorlatend of waterdicht zwembadzeil?

Nettenverkoop biedt zwembadafdekking in alle soorten en maten, maar een belangrijke keuze die u moet maken is het kiezen van een waterdoorlatende of waterdichte zwembadafdekking. Beide hebben hun voordelen en een eigen karakter plus onderhoud. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en informatie van onze hoogwaardige producten. 

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice