U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Winddoek van hoogwaardige kwaliteit

Onze winddoeken kunt u gebruiken voor diverse toepassingen. Zo is een winddoek zeer geschikt voor een bevestiging aan mobiele bouwhekken of voor een visuele afscherming van bouwwerven en/of evenementen. Ook kunt u onze winddoeken gebruiken binnen de sport- en recreatiebranche. Zo worden deze doeken veelvuldig toegepast door tennisverenigingen. Bij Van den Eijnde Nettenverkoop is het tevens mogelijk om het winddoek te laten bedrukken met een tekst, afbeelding (logo) of reclameboodschap. Onze winddoeken zijn verkrijgbaar op rol in diverse rolafmetingen.

Naast bovenstaande mogelijkheden kunt u een winddoek natuurlijk ook voor privé doeleinden gebruiken. Zo kunt u er prima uw terras, of in de koude wintermaanden uw volière of ren mee afschermen.

Winddoek - Producteigenschappen 

Van den Eijnde Nettenverkoop levert zowel standaard- als maatwerkoplossingen. Onze winddoeken zijn 80% of 90% winddicht (180 gr/m2 = 80% en 285 gr/m2 = 90%) en bevatten elke 50 cm zeilogen voor een eenvoudige bevestiging. Deze zeilogen vindt u in de rand van het winddoek. Bij deze rand heeft u de keuze uit een dubbele omslag of een polyesterband. Afhankelijk van de toepassing is een polyesterband noodzakelijk. Onze medewerkers helpen u hier graag bij en kunnen u voorzien van gepast advies voor uw winddoek!

Onze standaard winddoeken (180 gr/m2, 80%) zijn verkrijgbaar in de kleuren donkergroen, lichtgroen en zwart. Sinds kort zijn onze standaard winddoeken ook verkrijgbaar in de kleur zilvergrijs. De zwaarder kwaliteit winddoek (285 gr/m2, 90%) is verkrijgbaar in zandkleur en donkergrijs. 
Neem een kijkje in onze webshop en maak een keuze uit ons brede assortiment. Naast winddoeken kunt u bij ons ook terecht voor onder andere harmonicadoeken en afschermnetten.