U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Vangnetten

Personenopvangnetten worden gebruikt in de bouw en industrie voor het collectief beveiligen van dakwerkzaamheden bij nieuwbouw en renovatie. Deze netten worden in de volksmond ook wel vangnetten, veiligheidsnetten of valnetten genoemd. 

Vangnet op maat

Onze vangnetten kunnen op maat gemaakt worden maar wij hebben ook diverse afmetingen op voorraad leverbaar. Van den Eijnde Nettenverkoop denkt graag met u mee over een geschikt valnet. Of het nu gaat over een nieuwbouw project of renovatie werkzaamheden onze netten kunnen divers gebruikt worden in verschillende situaties en omstandigheden.  

Gecertificeerd volgens de NEN-1263

Voor de fabricage van veiligheidsnetten is er de geharmoniseerde norm NEN-EN 1263-1. Hierin worden de product- en beproevingseisen voor nieuw gefabriceerde veiligheidsnetten beschreven. De norm onderscheidt, afhankelijk van de toepassing, verschillende typen veiligheidsnetten. 

Instantie: https://www.nen.nl/nen-en-1263-1-2012-ontw-en-178845

Monteren van veiligheidsnetten

Toch liever dat uw veiligheidsnet op een vakkundige manier wordt gemonteerd? Dan kunt u terrecht bij ons bedrijf Van den Eijnde Vangnetten. Al 20+ jaar gespecialiseerd in het monteren en demonteren van collectieve veiligheids waaronder veiligheidsnetten, vangnetten, valnetten, steenslagnetten, dakrandbeveiligingen en tijdelijke trappen torens. 

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice