U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Windbreekgaas

Windbreekgaas ook wel windbreeknet, schaduwgaas of windbreekdoek genoemd, is zeer geschikt voor visuele afscherming, maar windbreekgaas is ook zeer geschikt binnen de sport- en recreatiebranche. Zo worden deze doeken veelvuldig toegepast door tennis- en voetbalverenigingen. Ook in de tuin en agrobranche wordt windbreekgaas veelvuldig ingezet voor diverse toepassingen.

Eigenschappen van windbreekgaas

Windbreekgaas van Van den Eijnde Nettenverkoop heeft een schaduw- windreductie van 80-90% (180 gr/m2 = 80% en 285 gr/m2 = 90%), waardoor ze beter geschikt zijn tegen wind en regen dan waterdichte zeilen. Waterdichte zeilen laten namelijk geen wind en water door, waardoor de kans op inscheuren groter wordt.

Windbreekgaas is te verkrijgen in diverse vormen, maatvoeringen en kleuren. Veel voorkomende vormen zijn: vierkant, driehoekig, rechthoekig en vijfhoekig. Het windbreekgaas (180 gr/m2, 80%) is verkrijgbaar in de kleuren donkergroen, lichtgroen, zilvergrijs en zwart. Windbreekgaas van zwaardere kwaliteit (285 gr/m2, 90%) is verkrijgbaar in donkergrijs en zandkleur.

Windbreekgaas is op vele manieren te gebruiken, zoals in de achtertuin, op de toegangspoort of als hekwerkbekleding en zelfs zwembadafdekkingen kunnen gemaakt worden van windbreekgaas! Een veelzijdig product waarmee u alle kanten op kunt. 

Zichtbreeknet

Ook zichtbreeknet is een veel voorkomende naam voor dit type gaas, veelal gebruikt als u het zicht op iets wilt breken. U kunt denken aan het zicht op uw terras, woning of sportveld. Ook wordt het zichtbreeknet veel gebruikt als afscherming onder veranda's. Wij denken altijd graag met u mee over uw specifieke situatie.

Neem gerust contact met ons op of bestel meteen online!

Windbreekgaas laten bedrukken

Bij Van Den Eijnde Nettenverkoop is het mogelijk om windbreekgaas te laten bedrukken met een tekst, afbeelding (logo) of reclameboodschap. Windbreekgaas is verkrijgbaar op rol in diverse rolbreedtes of wordt speciaal voor u op maat gemaakt.

Naast de sport- en recreatiebranche kunt u windbreekgaas natuurlijk ook voor privé doeleinden gebruiken. Zo kunt u er prima uw terras tegen de zon en wind beschermen, of kunt u in de koude wintermaanden uw volière of ren beschermen tegen weer en wind. Winddoek nodig? We hebben ook andere mogelijkheden.

Windbreekgaas biedt bescherming tegen schadelijke UV stralen

Naast het rustgevende en decoratieve aspect van windbreekgaas, biedt het gaas ook 95% bescherming tegen schadelijke UV stralen. Verder zijn de windbreekgaas doeken eenvoudig schoon te houden en geven wij u 5 jaar garantie op de UV bestendigheid. Dit heeft te maken met het kleurbehoud en elasticiteit van de doeken door blootstelling aan de zon.

Windbreekgaas van Nettenverkoop

Bekijk hieronder enkele toepassingen van het windbreekgaas.

Windbreekgaas van Nettenverkoop

Windbreekgaas

Windbreekgaas kopen

 

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice