U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Schaduwdoek

Onze schaduwdoeken (180 gr/m2, 80%) zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, country blue, desert storm, moonstone green, post modern mauve, sahara sand en deep grey. Schaduwdoeken van zwaardere kwaliteit (285 gr/m2, 90%) zijn verkrijgbaar in donkergrijs, brown/black, off-white/sand en sand/off-white.

Naast schaduwdoeken kunt u bij ons ook terecht voor prachtige harmonicadoeken, ook wel wavesails genoemd.

Schaduwdoeken zijn geweven doeken en dus niet volledig waterdicht. 

Harmonicadoek

Harmonicadoeken (wavesails) zijn een mooie decoratieve toevoeging aan uw huis en tuin. Dit hoogwaardig product kan open en dicht worden geschoven, waardoor u zelf de hoeveelheid zon bepaalt. Bij de harmonicadoeken leveren wij u standaard het benodigde bevestigingsmateriaal, zodat u het eenvoudig kunt ophangen tussen twee muren of bijvoorbeeld in uw pergola. Bezoek direct onze webshop en bekijk ons aanbod harmonicadoeken.

Naast het rustgevende en decoratieve aspect van schaduwdoeken waakt u ook over uw gezondheid, aangezien deze doeken tot 95% bescherming bieden tegen schadelijke UV stralen! Verder zijn de doeken eenvoudig schoon te houden en geven wij u 5 jaar garantie op de UV-bestendigheid van onze schaduwdoeken. Dit heeft te maken met het kleurbehoud en de elasticiteit van de doeken door blootstelling aan de zon.

Schaduwdoek online kopen

Van den Eijnde Nettenverkoop heeft een groot assortiment schaduwdoeken in haar webshop, die uit voorraad leverbaar zijn. Ook alle bevestigingsmaterialen kunt u in onze webshop bestellen. Naast schaduwdoeken en wavesails vindt u in onze webshop o.a. winddoekwindbreekgaasvoetbalnettentennisdoeken en vijvernetten. Van den Eijnde Nettenverkoop is dan ook uw complete leverancier voor alle soorten netten. Ook maatwerk is bij ons geen probleem. In onze eigen zeilmakerij maken wij al uw netten op maat voor u. Een pergola met schaduwdoek kunt u ook kopen bij Nettenverkoop.

Schaduwdoeken van Nettenverkoop 

harmonica schaduwdoek

schaduwdoek

schaduwdoek tuin

Schaduwdoek is ook bekend als winddoek, zonnedoek, zonnezeil, schaduwzeil, tarp en buitenzonnedoek. Harmonicadoek of wavesail zijn een aparte variant van schaduwdoek. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze harmonicadoeken.

Schaduwdoek op maat

In ons eigen atelier maken wij de schaduwdoeken voor u op maat. Zoekt u dus een specifieke afmeting, neem dan zeker contact met ons op voor de mogelijkheden. Wilt u het schaduwdoek zelf maken? Ook dit is mogelijk bij Nettenverkoop.