U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Ballenvangers

Bij Nettenverkoop vindt u een uitgebreid assortiment aan ballenvangers die specifiek zijn ontworpen voor diverse sporten, waaronder voetbal, golf, honkbal, hockey en nog veel meer. Onze ballenvangers zijn beschikbaar in verschillende maaswijdtes, zodat u altijd de perfecte oplossing kunt vinden die voldoet aan de vereisten van uw sportieve activiteiten!

Selecteer een product

Bereken de prijs door hier een keuze te maken.

Bij Nettenverkoop vindt u een uitgebreid assortiment aan ballenvangers die specifiek zijn ontworpen voor diverse sporten, waaronder voetbal, golf, honkbal, hockey en nog veel meer. Onze ballenvangers zijn beschikbaar in verschillende maaswijdtes, zodat u altijd de perfecte oplossing kunt vinden die voldoet aan de vereisten van uw sportieve activiteiten!

Materiaal en draaddikte

Onze ballenvangers zijn beschikbaar in verschillende maaswijdtes, variërend van 2,9 x 2,9 cm tot wel 12 x 12 cm. Deze diverse maaswijdtes stellen u in staat om het perfecte net te kiezen voor uw specifieke sportbehoeften. Of het nu gaat om het tegenhouden van kleine ballen zoals golfballen of het tegenhouden van grotere ballen zoals een voetballen.

Bovendien hebben onze ballenvanger netten een robuuste draaddikte van 3 mm, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurige prestaties. Onze ballenvangers zijn beschikbaar in verschillende formaten, zodat u altijd de juiste afmetingen kunt vinden om naadloos aan te sluiten bij uw sportveld of -terrein.

Met deze variatie in maaswijdtes en formaten bieden we de ultieme flexibiliteit om te voldoen aan uw specifieke sportieve eisen!

Maatwerk ballenvanger netten

Heeft u een specifieke afmeting ballenvanger net nodig? Bij Nettenverkoop is iedere afmeting mogelijk! Zo bieden wij de mogelijkheid om uw ballenvanger volledig op maat te laten maken. Voor rechthoekige en vierkante maatvoeringen betaalt u per m2. Dit betekent dat u alleen betaalt voor het daadwerkelijke oppervlakte dat u nodig heeft, zonder verspilling of onnodige kosten.

Voor afwijkende maten kunt u eenvoudig een offerte aanvragen via info@vdenettenverkoop.nl of +31 (0)493 49 34 91. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het samenstellen van een ballenvanger die voldoet aan al uw eisen.

Ballenvangers voor diverse toepassingen

Onze veelzijdige ballenvangers zijn geschikt voor een breed scala aan sporten:

  • Ballenvanger voor voetbal: onze ballenvangers voor voetbalvelden hebben een grote maaswijdte en zijn leverbaar in grote formaten. Bekijk voor de mogelijkheden de pagina voetbalnetten.   
  • Ballenvanger voor hockey: ballenvangers voor hockey hebben een kleine maaswijdte zodat de kleinere hockeyballen worden tegengehouden. De robuuste draaddikte van 3 mm is bestand tegen de harde structuur van de ballen.
  • Ballenvanger voor golf: voor drivingvangnetten heeft u een zeer kleine maaswijdte nodig van 2,9 x 2,9 cm. De netten kunnen in elke gewenste maatvoering geproduceerd worden.   

Ballenvanger kopen?

Voor welke sport u ook op zoek bent naar een ballenvanger net, bij Nettenverkoop vindt u altijd de perfecte oplossing voor uw sportieve activiteiten! Kiest u voor een standaard afmeting dan profiteert u ook nog eens van een snelle levering. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om uw ballenvanger volledig op maat samen te stellen.

Bent u op zoek naar meer dan alleen een ballenvanger? Bekijk dan ons assortiment sportnetten.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice