U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Volierenetten

Van den Eijnde Nettenverkoop B.V. is het adres voor kwalitatief hoogwaardige volièrenetten.  Wij leveren o.a. professionele volièrenetten aan vogelparken, fokkers, maar ook aan particulieren. Ook worden de volierenetten toegepast voor de afscherming van een dierenren.

Volierenetten zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en vormen met een vierkante maas. De standaardkleur van de volièrenetten is zwart. Uiteraard behoren afwijkende kleuren, in overleg met een van onze medewerkers, ook tot de mogelijkheid. De volierenetten worden ook veel toegepast bij fruitbomen, vijvers en vogelwering in stallen, kerken etc.

Assortiment volièrenetten:

Geknoopt volièrenet in gebruik

Volierenet van Nettenverkoop

Het juiste net vindt u bij Van den Eijnde Nettenverkoop

Nettenverkoop is in Nederland dé specialist in netten. Voor elke denkbare toepassing vindt u bij ons het juiste net. Wilt u een net in een standaard afmeting, een net op maat of misschien zelfs een net op rol? Wij leveren het gewenste net tegen een scherpe prijs. Ontdek de vele mogelijkheden in onze webshop en bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het vinden van het net dat aan uw wensen voldoet.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice