U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Rolgordijnen

Rolgordijn voor buiten

Bent u opzoek naar een rolgordijn voor buiten? Onze oprolgordijnen van Shadow Comort ® bieden de perfecte comfort! Deze rolgordijnen zijn gemaakt van een HDPE weefsel en voorkomen niet alleen het zonlicht maar worden ook als privacydoek gebruikt.

Shadow Comfort®

Onze oprolgordijnen beschermen u niet alleen tegen invallend zonlicht op het terras maar worden ook vaker gebruikt als privacy doek. Tevens kunnen de standaard maten rolgordijnen ook gemonteerd worden aan de buitenkant, of binnenkant van een raam om de warmte en het zonlicht tegen te houden.

Onze voordelen;

  • Ideale oplossing tegen laaghangende zon
  • Zorgt tevens voor beschutting en privacy
  • Perfect te combineren met andere Shadow Comfort producten
  • Eenvoudig te reinigen met water en een sopje
  • Eenvoudig te installeren met onze eenvoudige montage instructie
  • Schimmelwerend materiaal wat altijd buiten kan blijven hangen

Onze Shadow Comfort zonwering is gemaakt van een UV gestabiliseerd kunststof HDPE materiaal welke zeer geschikt is voor outdoor toepassingen. Deze HDPE geweven doeken verkleuren niet door de zon en hebben een schaduwfactor tot wel 86%. Onze hoogwaardige materialen zijn daardoor zee geschikt als buitenoplossing waar het aan alle weersinvloeden onderhevig is. Onze producten kunnen dan ook met gemak 5 jaar buiten hangen! 

Standaard afmetingen
Onze outdoor rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten in de kleuren Arctic White (gebroken wit) en Sahara Sand (zandkleurig). 

Maatwerk oprolgordijn
Zit uw juiste maatvoering er niet bij? Geen probleem. Wij kunnen ook een op maat gemaakt rolgordijn maken op elke gewenste maatvoering. Deze maatwerk oprolgordijnen bieden wij aan in nog meer verschillende kleuren en materialen. De buizen en toebehoren van maatwerk rolgordijnen zijn niet van dezelfde materialen gemaakt als de standaard afmetingen. Ook bieden wij een elektrisch oprolgordijn aan ipv de traditionele draaistang om u nog meer comfort te geven en te genieten van het buitenleven. 

Perfect te combineren
Doordat onze complete Shadow Comfort® lijn gemaakt is met hetzelfde materiaal kunnen er meerdere van onze producten gecombineerd worden met op oprolgordijn. Als u het gordijn bijvoorbeeld gebruikt voor uw terrasoverkapping, pergola of tuinhuis is dit perfect te combineren met een Harmonicadoek of Schaduwdoek in hetzelfde materiaal en kleur. Of u kiest ervoor om een mooie kleurencombinatie te maken? Alles is mogelijk!

Onze rolgordijnen in het echt zien? 
In ons fotoalbum kunt u inspiratie op doen en de verschillende soorten materialen/kleuren bekijken bij onze klanten die al een Shadow Comfort® rolgordijn hebben hangen. 

Fotoalbum 

 

Toch even persoonlijk advies nodig? 
Ook dat is geen probleem! Wij zijn dagelijks telefonisch of via de mail bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 en het is mogelijk om bij ons langs te komen. Voor onze huidige openingstijden verwijzen wij u graag door naar onze contact pagina.

Contact

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice