U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Schaduwdoek waterdicht

Bent u op zoek naar een waterdicht schaduwdoek (ook wel terrasdoek of zonnedoek genoemd)? Ontdek het aanbod van Nettenverkoop! In onze shop vindt u diverse maten waterdichte schaduwdoeken. Kies de juiste maat en bestel uw schaduwdoek eenvoudig online.

Waarom een waterdicht schaduwdoek?

Het belangrijkste voordeel van een waterafstotend schaduwdoek is dat deze tegen regen kan. Dit maakt dit type schaduwdoek ideaal voor uw terras, om bijvoorbeeld de tuintafel en stoelen droog te houden of om een schaduwrijk plekje te creëren. Daarnaast zijn onze schaduwdoeken van Shadow Comfort gemakkelijk te reinigen met een borstel.

Diverse vormen waterdichte schaduwdoeken

Bij het kopen van een waterdicht terrasdoek heeft u de keuze uit verschillende varianten: een vierkant, rechthoekig of driehoekig schaduwdoek. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een maatwerk waterdicht schaduwdoek.

Schaduwdoek waterdicht rechthoek

Bent u op zoek naar een rechthoekig waterdicht schaduwdoek? Onze rechthoekige doeken zijn verkrijgbaar in de volgende standaard maten: 3x4 of 4x5 meter. 

Zit uw gewenste afmeting hier niet tussen? Bij Nettenverkoop is het ook mogelijk om een rechthoekig waterdicht schaduwdoek op maat te laten maken.

Schaduwdoek waterdicht vierkant

Op de pagina schaduwdoek waterdicht vierkant vindt u al onze vierkante schaduwdoeken. Kies uit verschillende maten, dessins en kleuren. Beige, groen, bruin of grijs: bij Nettenverkoop heeft u keuze genoeg!   

Schaduwdoek waterdicht driehoek

Ook onze driehoekige schaduwdoeken zijn in diverse maten, kleuren en dessins te bestellen. Kijk op de pagina schaduwdoek waterdicht driehoek voor alle opties. Zit uw maat er niet tussen? Kies dan voor maatwerk!

Hoe groot zijn de curves in een waterdicht schaduwdoek?

Een schaduwdoek kan in elke gewenste maatvoering gemaakt worden. Schaduwdoeken die op drie of vier hoeken worden bevestigd zijn altijd voorzien van curves. Houd er rekening mee dat de opgegeven grootte niet volledig wordt bedekt. De curve bedraagt ongeveer 5 á 6% per zijde. De opgegeven maatvoering betreft altijd de afmeting gemeten van triangel oog naar triangel oog. De doekmaat is dus altijd kleiner na aftrek van het percentage van de curves. 

Bevestigingsmaterialen voor waterdichte schaduwdoeken

Naast waterdichte schaduwdoeken vindt u bij Nettenverkoop ook bevestigingsmaterialen om uw doek mee te bevestigen. Op de pagina bevestigingsmaterialen voor schaduwdoeken vindt u alle bevestigingsmaterialen die u nodig heeft. Kies bijvoorbeeld voor een complete bevestigingsset om uw doek op te hangen. Daarnaast vindt u hier ook diverse losse materialen, zoals spanners, karabijnhaken, railzen, kettingen en schroefogen.

Nettenverkoop voor al uw schaduwdoeken

In onze webshop vindt u naast waterdichte schaduwdoeken ook diverse andere type schaduwdoeken. Twijfelt u welk doek u nodig heeft of wilt u advies? Neem dan contact met ons op.

Gevonden wat u zocht? Selecteer de producten die u nodig heeft en wij bezorgen uw bestelling bij u thuis. Komt u uw bestelling liever ophalen in Someren-Eind? Ook dat is mogelijk!

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice