U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
 • Maatwerk
 • Direct contact
 • Snelle levering

Pergola met harmonicadoek

Bent u op zoek naar een pergola met harmonicadoek? Bij Nettenverkoop koopt u een harmonicadoek met bijbehorende houten palen/frame inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen. Het harmonicadoek van de pergola kan worden uitgerekt en teruggeschoven, zo regelt u eenvoudig de mate van schaduw en bescherming tegen de zon!

Onze houten pergola’s zijn uit voorraad leverbaar, hierdoor ontvangt u deze al binnen 10 dagen. De pergola met harmonicadoek wordt geleverd als bouwpakket. Aan de hand van een duidelijke handleiding zet u de pergola eenvoudig zelf in elkaar.

 • Uit voorraad leverbaar: levertijd 10 werkdagen
 • Filtert tot 96,5% van de schadelijke Uv-straling
 • Harmonicadoeken beschikbaar in 3 kleuren
 • Gemaakt van hoogwaardig Douglas hout
 • 5 standaard afmetingen
 • Geproduceerd in Nederland

Houten pergola inclusief harmonicadoek

De houten pergola’s met schuifdoek worden gemaakt van duurzaam Douglas hout. Doordat het hout geschaafd is heeft het een gladde afwerking. Daarnaast heeft het een warme en mooie roodkleurige structuur en staat het bekend als één van de hardste houtsoorten in Europa. Onbehandeld Douglas hout gaat al snel 10 tot 15 jaar mee en wordt geproduceerd in Nederland.  

Het materiaal dat wordt gebruikt voor het schuifdoek in de pergola is HPDE (High Density Polyetheleen). Dit zorgt ervoor dat het harmonicadoek tot 96,5% van de schadelijke Uv-straling filtert. Daarnaast staat dit materiaal erom bekend dat het schimmelwerend is en super eenvoudig schoon is te houden.

Waterdoorlatende- of waterdichte pergola?

De standaard harmonicadoeken die in de pergola’s zitten zijn zowel water- als luchtdoorlatend. Dit zorgt voor een verkoelende werking doordat het doek naast dat het zonlicht tegenhoudt ook nog een verkoelend briesje doorlaat. U heeft de keuze uit 3 verschillende kleuren, namelijk: Arctic White, Cool Grey en Sahara Sand.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een pergola met waterdicht harmonicadoek. Op ons harmonicadoeken pagina vindt u een uitgebreid assortiment aan zowel waterdichte als waterdoorlatende harmonicadoeken.   

Diverse maten

Wij bieden diverse maten pergola’s met harmonicadoek aan. Heeft u bijvoorbeeld een kleinere tuin? Dan kunt u kiezen voor een pergola van 324x324 cm. Heeft u juist een grotere tuin? Kies dan voor een pergola van 404x524 cm.

Bij Nettenverkoop heeft u de keuze uit 5 standaard afmetingen:

De voordelen van een harmonicadoek pergola

Een pergola met harmonicadoek biedt flexibiliteit, bescherming, privacy en een stijlvolle uitstaling in uw tuin:

 • Flexibele schaduwregeling: doordat het harmonicadoek eenvoudig geopend en gesloten kan worden, kunt u zelf de hoeveelheid schaduw bepalen.
 • Bescherming tegen Uv-straling: het harmonicadoek gemaakt van HPDE biedt tot 96,5% bescherming tegen schadelijke Uv-straling.
 • Verlenging van het buitenseizoen: met een pergola geniet u langer van uw tuin. Ook met wisselende weersomstandigheden kunt u het doek aanpassen voor extra bescherming tegen zon, wind en regen.
 • Verbeterde privacy: het harmonicadoek kan een visuele barrière vormen tegen nieuwsgierige blikken van buren of voorbijgangers.
 • Stijlvolle uitstraling: met een pergola creëert u een warme en stijlvolle uitstraling in uw tuin. Het harmonicadoek is in diverse kleuren verkrijgbaar waardoor u dit kunt aanpassen aan uw persoonlijke smaak en de stijl van uw tuin.  

Accessoires en uitbreidingsmogelijkheden

Wanneer u nog meer bescherming en privacy wenst kunt u ervoor kiezen om uw pergola uit te breiden met een pergola zijwand. Zo maakt u eenvoudig één of meerdere zijwanden van uw pergola dicht.

Heeft u nog vragen of wilt u advies? Onze experts staan u graag te woord via (+31) 0493-493491 of info@vdenettenverkoop.nl. Of bent u op zoek naar een ander soort pergola? Bekijk dan het volledige assortiment pergola’s met doek.

Tips om uw harmonicadoeken te bevestigen

Complete RVS AISI bevestigingsset voor Harmonicadoek Shadow Comfort:

Pergola buitenwerkse maten
Palen 12x12 cm.

DRIE staalkabels
324x324 cm - harmonicadoek 290x300cm
324x424 cm - harmonicadoek 290x400 cm
324x524 cm - harmonicadoek 290x500cm

Montage instructie drie staalkabels

 VIER staalkabels

404x404 cm - harmonicadoek 370x370 cm
404x524 cm - harmonidadoek 370x500 cm
Montage instructie vier staalkabels

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice