U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Fijnmazige netten

Wanneer u druk bezig bent geweest met de tuinbouw en uw fruitteelt wilt u niet dat er schade wordt gebracht door bijvoorbeeld vogels of Suzukii fruitvliegen. Toch gebeurd het regelmatig dat de oogst beschadigd raakt door beesten. Fijnmazige tuinnetten zorgen ervoor dat de kans hierop minimaal is. Bij Nettenverkoop kunt u verschillende fijnmazige tuinnetten vinden. Voorkom zo dat uw oogst beschadigd.

Dit product is nog niet beschikbaar.

Wanneer u druk bezig bent geweest met de tuinbouw en uw fruitteelt wilt u niet dat er schade wordt gebracht door bijvoorbeeld vogels of Suzukii fruitvliegen. Toch gebeurd het regelmatig dat de oogst beschadigd raakt door beesten. Fijnmazige tuinnetten zorgen ervoor dat de kans hierop minimaal is. Bij Nettenverkoop kunt u verschillende fijnmazige tuinnetten vinden. Voorkom zo dat uw oogst beschadigd.

Dit product is nog niet beschikbaar.

Fijnmazige tuinnetten bij Nettenverkoop

Van den Eijnde Nettenverkoop is specialist op het gebied van tuinnetten. Het assortiment is ontzettend groot en de meeste netten zijn op maat verkrijgbaar. De fijnmazige tuinnetten worden hieronder weergeven. Fijnmazige tuinnetten worden veel gebuikt in de tuin om de tuin te beschermen of om de vijver te beschermen. Meer over vijvernetten en tuinnetten.

Wespennet

Wespen zijn niet alleen vervelende beesten om bij uzelf in de buurt te hebben, u wilt ze ook liever niet bij u fruitteelt in de buurt hebben. Vaak worden wespennetten gebruikt bij wijnbouw. Zodra de druiven rijp worden, komen er veel wespen op af. De blauwe wespennetten Vinea zorgen ervoor dat de wespen niet bij de wijnbouw in de buurt komen. De fijnmazige netten worden helemaal langs de wijnbouw gespannen. Een ander bruikbaar middel zijn fruithoezen. Deze hoezen kunt u om druiventrosjes heen doen waardoor de druiven goed beschermd worden. De hoezen zitten precies om de druiventrosjes en niet om de bomen. Hierdoor krijgen de druivenbomen voldoende lucht en zon. De temperatuur in de hoezen is iets warmen, waardoor de druiven ook nog beter rijpen. Bij appel- en perenteelt worden de Fruithoezen Botra ook vaak gebruikt.

Aardbeiennetten

Bent u op zoek naar een Aardbeiennet die uw aardbeien in de kas goed ondersteunen? Dan zijn onze Aardbeiennetten ideaal voor u. De aardbeiennetten zijn makkelijk te bevestigen. Hiermee worden kniktrossen voorkomen en wordt u aardbeienoogst veel beter. De fijnmazige netten laten voldoende lucht door waardoor de aardbeienplanten optimaal kunnen presteren.

Regenoverkapping

In Nederland kan het soms erg hard regenen, stormen en hagelen. Zo veel water kan schade brengen aan uw fruitteelt. Niet alleen aan de bomen, planten en struiken zelf, maar ook door het rotten en barsten van het fruit door het vele water. De Regenkappen net Pluvia Air Plus zorgen ervoor dat uw fruitteelt optimaal beschermd wordt, zeker kwetsbare gewassen als kersen, bramen en bessen. U kunt ook kiezen voor een Anti-hagelnet om uw teelt tegen de hagel te beschermen.

Bescherming tegen de Suzukki fruitvlieg

De Suzukki fruitvlieg heeft de afgelopen tijd erg veel schade aangebracht bij fruitteelt. Zeker bij aardbeien, pruimen, frambozen en bessen heeft deze vlieg veel verwoest. Aan de oogst is niet altijd te zien dat er iets mis mee is, toch kan er veel schade aangericht zijn. Hierdoor moet de oogst alsnog weg. Om dit te voorkomen heeft van den Eijnde Nettenverkoop de Ornata air plus 77102 Suzukii fruitvlieg net. Deze fijnmazige netten houden de Suzukki fruitvlieg weg van uw fruitteelt.

Meer licht, meer appels

Het klinkt bijna alsof het niet waar kan zijn. Toch kan het neerleggen van een wit Smart reflectiedoek Lumilys uw appeloogst optimaliseren. Door deze doeken onder de appels neer te leggen, groeien de appels zowel sneller als mooier. Een echte aanrader voor een goede appelteelt.

Ondersteuning

Dreigt u teelt te gaan hangen, breken en te vallen? Dan kan de Steungaas Carnea Plus 1517 hier goed bij helpen. Dit gaas spant u naast de gewassen waardoor deze strakker tegen elkaar aan zitten en minder snel breken en gaan hangen.

Vogelnet

Vogels kunnen ontzettend veel schade aan uw teelt aanrichten. Elk jaar weer zien we veel teelt verdwijnen vanwege vogels. Dankzij de Knooploze vogel/fruit- en ook wel duivennet genoemd worden de vogels belemmerd om aan het teelt te zitten. Bekijk ook onze Polyethyleen professionele netten op maat en Polyethyleen professionele netten op rol. Wellicht is de Geëxtrudeerde kunststof vogelweringnetten meer iets voor u! De fijnmazige netten weerhouden vogels van het pikken aan uw tuinbouw.

Tuinbouw

Onder ons tuinbouw assortiment vallen veel verschillende netten;

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice