U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Afdekzeil op rol

PVC gecoat zeil 650 gr/m2 op rol of per meter van de rol eenvoudig online bestellen! Waterdicht en UV bestendig dekzeil voor permanent buitengebruik. Het matte materiaal heeft een elegante en moderne uitstraling. Door het gebruik van de verfijnde kleuren onstaat er ook een luxere uitstraling.

Selecteer een product

Bereken de prijs door hier een keuze te maken.

Eigenschappen PVC 650:
Width: 250 cm
Length: 60 meter
Weight: 650 gr/m2
Coating: 2 sides matt lacquered
Base Cloth: 1100 Dtex
Tensile Strength: 250 / 230 daN
Tear Strength: 27 / 25 daN
Colour light fastness: 7-8

PVC gecoat zeil 650 gr/m2 op rol of per meter van de rol eenvoudig online bestellen! Waterdicht en UV bestendig dekzeil voor permanent buitengebruik. Het matte materiaal heeft een elegante en moderne uitstraling. Door het gebruik van de verfijnde kleuren onstaat er ook een luxere uitstraling.

PVC afdekzeil bestellen: Het PVC afdekzeil is eenvoudig online te bestellen. De rolbreedte staat vast maar de lengte kunt u zelf bepalen. We snijden het zeil dan aan één gesloten lengte voor u af. De zeilen worden opgevouwen en verzonden in een doos. Daardoor kan het voorkomen dat de vouwen zichtbaar zijn.

PVC zeildoek / dekzeil / afdekzeil mat 650:
Van den Eijnde Nettenverkoop biedt u een zo breed mogelijk assortiment afdekzeilen aan in een PE of PVC kwaliteit. Naast dat u het zeil per meter bij ons kunt bestellen, kunt u ook afdekzeilen bestellen die al voorzien zijn van zeilringen. Uiteraard kunnen we in ons eigen atelier ook alles voor u op maat maken. Ook toebehoren zoals caravanrail, elastieken en bijvoorbeeld koordhouders zijn eenvoudig online te bestellen. Bisonyl is een merknaam van textielfabrikant van Besouw. In de markt wordt dan ook veelal gesproken over bisonyl maar dit is hetzelfde als PVC.

Dit type afdekzeil heeft een matte en gladde afwerking waardoor vuil niet snel hecht en vuil zeer gemakkelijk schoon te maken.

PVC zeildoek per meter van de rol:
Bent u op zoek naar een PVC zeildoek zonder zeilringen en wat niet is omgezoomd dan kunt u deze online eenvoudig bestellen. PVC zeil van de rol kan makkelijk zijn als u zelf een afdekzeil, bootzeil, aanhangwagenzeil of verandazeil zelf wilt maken. Dit PVC zeil kunt u eenvoudig met een stanleymes of schaar snijden. Indien u het zeil wilt omzomen dan kunt u hiervoor Atoomlijm gebruiken of een hete luchtpistool.

Voor aanschaf van een afdekzeil is het natuurlijk belangrijk waarvoor u dit afdekzeil gaat gebruiken en wat de levensduur hiervan moet zijn. Er zijn namelijk veel verschillende kwaliteiten verkrijgbaar. Kwaliteit en prijsverhouding speelt hierin ook een belangrijke rol. Wij streven er dan ook altijd naar om een kwalitatief goed product uit te leveren tegen een zo gunstig mogelijke prijs

Waterdicht en UV bestendig dekzeil voor permanent buitengebruik. Het matte materiaal heeft een elegante en moderne uitstraling. Door het gebruik van de verfijnde kleuren onstaat er ook een luxere uitstraling.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice