U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Vogelnetten

Bent u op zoek naar hoogwaardige vogelnetten? Nettenverkoop heeft een uitgebreid assortiment stevige vogelnetten van topkwaliteit. Onze vogelnetten zijn niet alleen stevig en betrouwbaar, maar ook nog eens verrassend betaalbaar. Ontdek ons assortiment van Horti Comfort® en maak kennis met de voordelen van onze professionele vogelnetten! 

Assortiment vogelnetten

Bij Nettenverkoop vindt u een divers assortiment aan vogelnetten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een net tegen vogels? Of juist naar een net om uw vogels te beschermen? Bij ons vindt u zowel vogelnetten als volièrenetten die aan al uw behoeften voldoen:

  • Vogelnetten op rol: Onze vogelnetten op rol zijn ideaal om grote oppervlakken af te schermen. Of u nu de gewassen in uw tuin wilt beschermen of uw boomgaard wil afschermen, deze stevige vogelnetten bieden de perfecte oplossing. Direct uit voorraad leverbaar in diverse rolbreedtes en lengtes.   
  • Vogelnetten op maat: Heeft u een specifieke afmeting nodig? Geen probleem! Bij Nettenverkoop kunt u terecht voor vogelnetten op maat die aan al uw eisen voldoen.  
  • Volièrenetten: Voor de bescherming van uw kostbare vogels kiest u voor volièrenetten. Zo leveren wij professionele volièrenetten op maat of op rol aan o.a. vogelparken, fokkers en particulieren.   
  • Duivennetten: Duivennetten zijn een ideale oplossing voor fruitteelt en zorgen ervoor dat uw oogst veilig blijft. Naast een optimale bescherming zorgen de grootte van de mazen ervoor dat uw gewassen voldoende licht- en luchtcirculatie behouden.  

Vogelnet op uw balkon?

Onze vogelnetten tegen vogelschade zijn knooploos. De kleine mazen zorgen ervoor dat vogels geen toegang hebben tot uw balkon. Geniet van een schone buitenruimte en bescherm uw tuinmeubels en planten. Met een vogelnet op uw balkon gaat uw tuinset langer mee en houdt u uw balkon netjes!

Vogelnet voor in uw tuin?

Bescherm uw moestuintje of fruitboom tegen vogels door deze eenvoudig af te schermen met een vogelnet. Vogelnetten zijn zeer licht van gewicht waardoor ze gemakkelijk aan dunne paaltjes opgehangen kunnen worden. Uiteraard kunnen ze ook los over de bomen gehangen worden.

Wilt u graag uw kostbare vissen beschermen? Bedek dan uw vijver met een anti-vogel net. Op de pagina vijvernetten vindt u vogelnetten die specifiek zijn ontworpen om uw vijver te beschermen tegen vogels en andere invloeden van buitenaf.

Vogelnetten kopen?

Bent u op zoek naar goedkope vogelnetten van hoogwaardige kwaliteit? Zoek dan niet verder! Onze top kwaliteit vogelnetten van Horti Comfort® zijn licht van gewicht, knooploos en scherp geprijsd. Daarnaast zijn de meeste netten uit voorraad leverbaar, waardoor u van een snelle levering profiteert.      

Wanneer u het vogelnet wilt gebruiken voor vogelwering is het belangrijk te weten om welke vogel het gaat. Een duif, kraai of meeuw heeft een grotere maaswijdte nodig dan een musje of spreeuw. Wij adviseren u graag bij de keuze van het juiste vogelnet.

Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)49 349 34 91 of info@vdenettenverkoop.nl.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice