U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Steigernet Budget

De steigernetten Budget zijn geweven van UV gestabileerde tapefilament draden. Deze steigernetten zijn iets lichter in gewicht maar hebben een iets hogere schaduwfactor en windreductie dan de steigernetten expert die geweven zijn van monofilament draden.

Selecteer een product

Bereken de prijs door hier een keuze te maken.

Materiaal: HDPE
Color: green
Weight: 55 gsm
Stencile strength warp (Kg): 16.4
Elongation Warp (MM): 0.108
Stencile strength Weft (Kg): 9.8
Elongation weft (MM): 0.148
UV stabilized: 100 Kly

Ingeweven knoopsgaten langs beide lengtezijden (enkel) en in het midden (dubbel) 

De steigernetten Budget zijn geweven van UV gestabileerde tapefilament draden. Deze steigernetten zijn iets lichter in gewicht maar hebben een iets hogere schaduwfactor en windreductie dan de steigernetten expert die geweven zijn van monofilament draden.

Bent u op zoek naar een lichtgewicht steigernet maar die toch dichter geweven zijn dan de gebruikelijke de steigernetten dan hebben we de Steigernetten Budget voor u in het assortiment.

Deze zijn speciaal ontwikkeld en alleen maar verkrijgbaar bij Nettenverkoop. Dit type steigernet Budget is ook voor meerdere toepassingen te gebruiken. Vandaar dat we deze ook op andere maten hebben laten produceren. Hierbij kunt u denken aan afschermnetten voor in de tuinbouw of als inpakmateriaal voor tuinhout, speeltoestelen en tuinhuizen.

Steigernetten zijn onmisbaar in veel situaties

Een absolute must in tal van verschillende situaties is om gebruik te maken van een steigernet. Een steigernet wordt aan een steiger bevestigd en de belangrijkste functie is dat het zorgt voor veiligheid. De steigernetten budgeten Expert worden daarvoor in de meeste gevallen gebruikt. Deze zijn licht van gewicht en prijstechnisch interessant. Wanneer u van plan bent om bijvoorbeeld een gevelrenovatie of restauratie uit te voeren dan raden we u steigernetten premium aan. Deze netten zijn heel fijnmazig en hebben een windreductie van 90%. De steigernetten premium zijn ook in een brandvertragende variant te krijgen.

Steigernetten geschikt voor onderhoud en reiniging

Bent u van plan om onderhoud uit te voeren bij bepaalde constructies of bijvoorbeeld bruggen? Dan kunt u daar ook de steigernetten voor gebruiken. Ook mogelijk in combinatie met veiligheidsnetten volgens de EN1263-1 normering.

Steigernetten brandvertragend

Bent u op zoek bent naar een steigernet dat beschikt over een brandwerende kwaliteit? Dan is een Steigernet Premium FR aan te bevelen.

Bevestiging van een steigernet

Er zijn een aantal mogelijkheden om een steigernet te bevestigen aan de constructie. Meestal worden deze bevestigd middels de zogenaamde kabelbinders. In ons assortiment bieden we u daarvoor een aantal mogelijkheden aan. Deze zijn verpakt in zakjes van 100 stuks. Indien u grotere aantallen hiervan wilt afnemen dan kunt u contact met ons opnemen om daarvoor een gepaste aanbieding te maken.

Bestel nu uw steigernetten bij Van den Eijnde Nettenverkoop

In ons assortiment bieden we uitsluitend hoogwaardige kwaliteiten aan tegen zeer scherpe prijzen.

Komt u er nog niet uit en hebt u advies nodig van onze specialisten neem dan contact met ons op.

CONTACT

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice