U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Schaduwdoek rechthoek

Zoekt u een rechthoekig schaduwdoek voor uw tuin of terras? Dan bent u bij Nettenverkoop aan het juiste adres. In onze webshop vindt u rechthoekige schaduwdoeken in diverse kleuren, maten en dessins. Kies de juiste variant, plaats uw bestelling en wij gaan voor u aan de slag!

Waarom een schaduwdoek rechthoek?

Een rechthoekig zonnedoek is ideaal om extra beschutting in uw tuin te realiseren. Heeft u veel zon in de tuin en wilt u meer schaduw? Of wilt u voorkomen dat uw tuinmeubelen nat worden? Met een rechthoekig schaduwdoek creëert u eenvoudig meer beschutting. Heeft u een overkapping en wilt u deze verlengen? Ook dat realiseert u eenvoudig door een schaduwdoek aan uw overkapping vast te maken.

Diverse maten rechthoekige schaduwdoeken

Op Nettenverkoop.nl vindt u rechthoek schaduwdoeken in diverse maten. Zowel gelijkzijdig als ongelijkzijdig. Daarnaast is het goed om te weten dat een schaduwdoek rechthoek op maat ook tot de mogelijkheden behoort. U geeft de gewenste maten aan ons door en wij maken het doek voor u op maat.

Hieronder vindt u een overzicht van de standaardmaten van onze rechthoek schaduwdoeken:

Hoe groot zijn de curves in een rechthoek schaduwdoek?

Een schaduwdoek kan in elke gewenst maatvoering gemaakt worden. Schaduwdoeken die op drie of vier hoeken worden bevestigd zijn altijd voorzien van curves. Houd er rekening mee dat de opgegeven grootte niet volledig wordt bedekt. De curve bedraagt ongeveer 5 á 6% per zijde. De opgegeven maatvoering betreft altijd de afmeting gemeten van triangel oog naar triangel oog. De doekmaat is dus altijd kleiner na aftrek van het percentage van de curves. 

Verschillende soorten rechthoekige schaduwdoeken

Naast verschillende maten, heeft u ook de keuze uit verschillende type rechthoekige schaduwdoeken. Zoals een schaduwdoek rechthoek met ogen, waterdichte rechthoekige schaduwdoeken en waterdoorlatende schaduwdoeken.

Schaduwdoek rechthoek waterdicht

Veel mensen kiezen voor een waterdicht rechthoek schaduwdoek, zoals dit waterdicht schaduwdoek van 3 x 4 meter. En dat is niet zo gek, want een waterdicht schaduwdoek beschermt niet alleen tegen UV-straling, maar ook regen. Heeft u het doek boven uw terrasmeubelen hangen? Doordat het doek waterdicht is, hoeft u uw meubels niet telkens naar binnen te halen. Ideaal!

Schaduwdoek rechthoek waterdoorlatend

In onze shop vindt u ook waterdoorlatende rechthoek schaduwdoeken. Dit type schaduwdoek heeft een open structuur en is luchtdoorlatend. Kies bijvoorbeeld voor het schaduwdoek rechthoek 3 x 4 meter waterdoorlatend. Dit doek heeft een verkoelende werking, waardoor de temperatuur onder het doek aangenaam blijft.

Zonnedoek rechthoek bevestigen

Bij het ophangen van een rechthoekig zonnedoek is het belangrijk dat u de juiste bevestigingsmaterialen gebruikt. Op de pagina bevestigingsmateriaal schaduwdoeken vindt u alle materialen die u nodig heeft. Denk aan kettingen, schroefogen, karabijnhaken en spanners. Of bestel direct alles wat u nodig hebt met een handige bevestigingsset.

Nettenverkoop voor al uw schaduwdoeken

Het voordeel van Nettenverkoop.nl is dat u alles wat u nodig hebt op één plek bestelt. Daarnaast heeft u de keuze uit schaduwdoeken in verschillende kleuren, dessins en maten. Zit de gewenste maat er niet tussen? Dan is het goed om te weten dat maatwerk altijd tot de mogelijkheden behoort.

Naast rechthoekige schaduwdoeken vindt u in onze shop diverse andere schaduwdoeken, zoals een schaduwdoek driehoek of schaduwdoek vierkant. Op de pagina schaduwdoeken vindt u een compleet overzicht van alle varianten. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice