U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Zeilen

Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige zeilen, dan bent u bij Nettenverkoop aan het juiste adres! We hebben een uitgebreid assortiment aan verandazeilen, afdekzeilen en zwembad afdekzeilen in verschillende soorten, maten en kleuren.

Verandazeilen

Verandazeilen zijn ideaal om uw veranda af te sluiten tegen wind, regen en kou. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen zonlicht en vocht, en zijn verkrijgbaar met raamfolie en railsysteem. Bij Nettenverkoop kunt u terecht voor maatwerk verandazeilen. Hierdoor bent u er zeker van dat u een zeil koopt dat perfect in uw veranda past.

Afdekzeilen

Afdekzeilen zijn geschikt voor vele doeleinden. Ze zijn ideaal voor het afdekken van boten, aanhangers, tuinmeubilair en nog veel meer. Ons assortiment afdekzeilen is beschikbaar in vele kleuren en maten. Ook kunt u kiezen voor een waterdicht of waterdoorlatend afdekzeil.

Bekijk hieronder ons volledige assortiment afdekzeilen:

Zwembad afdekzeilen

Onze zwembad afdekzeilen zijn perfect voor het afdekken van uw zwembad. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen chloor en uv-straling en beschermen uw zwembad tegen vuil en bladeren. Bij Nettenverkoop kunt u terecht voor waterdoorlatende zwembadzeilen, waterdichte zwembadzeilen, Safe Cover zwembadzeilen en maatwerk zwembadzeilen.

Zo bestaat ons assortiment uit:

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice