U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
 • Maatwerk
 • Direct contact
 • Snelle levering

Sportnetten

Bent u op zoek naar een sportnet zoals een voetbalnet, tennisnet of volleybalnet? Bij Nettenverkoop vindt u een uitgebreid assortiment hoogwaardige sportnetten tegen een scherpe prijs! Of u nu op zoek bent naar een enkel volleybalnet voor in de tuin of tientallen meters aan ballenvangnetten voor een voetbalveld, bij ons bent u aan het juiste adres.

Hoogwaardige kwaliteit

Onze sportnetten worden vervaardigd van de beste materialen zoals polyethyleen, polypropyleen en nylon. De verschillende materialen hebben ieder hun eigen voordelen.

Sportnetten voor buitengebruik worden vaak vervaardigd van UV-gestabiliseerd polyethyleen. Dit materiaal is bestendig tegen UV-straling en neemt geen vocht op. Hierdoor blijft het sportnet in goede staat en gaat het erg lang mee. Polyethyleen is wat stugger in gebruik dan andere materialen zoals nylon of polypropyleen.   

Nylon en polypropyleen worden vaak gebruikt bij sportnetten voor binnengebruik. Dit materiaal is namelijk flexibel in gebruik en erg sterk als geknoopt net. Voorbeelden van sportnetten waar dit materiaal voor wordt gebruikt zijn: handbaldoelnetten, zaalvoetbalnetten en volleybalnetten.   

Daarnaast vindt u bij Nettenverkoop zowel geknoopte- als knooploze netten. Over het algemeen zijn geknoopte netten van hetzelfde materiaal vaak sterker. Knooploze netten zijn daarentegen elastischer en veiliger doordat u niet achter de knopen kunt blijven haken.

Groot assortiment sportnetten

Sportnetten kopen? Bij Nettenverkoop vindt u een zeer divers assortiment aan sportnetten:

 • Golfnetten: UV-gestabiliseerde polyethyleen drivingvangnetten en netten voor indoor golfkooien.
 • Tennisnetten: zowel met dubbele- als enkele topmaas en een nylon witte topband van 10 cm breed.
 • Voetbalnetten: zowel mini, junior als senior doelnetten en ballenvang/afschermnetten voor achter het doel.
 • Volleybalnetten: FIVB of DVV gekeurde volleybalnetten en volleybal recreatienetten. 
 • Handbalnetten: doelnetten in diverse kleuren en afmetingen en smoornetten om in het doelnet te bevestigen.
 • Ballenvang/afschermnetten: als afscherming op bijvoorbeeld voetbalvelden, golfclubs of hockeyvelden.
 • Zaalhockeynetten: groene knooploze zaalhockeydoelnetten van polypropyleen.    
 • Airsoft/paintball netten: afscherming voor op airsoft- of paintbal banen in beschutte kleuren zoals zwart of groen.

Sportnetten op maat

Naast standaardsportnetten is het ook mogelijk om sportnetten op maat te laten maken. In ons zeilmakerij worden deze volledig in eigen beheer op basis van uw wensen op maat gemaakt.  

Heeft u bijvoorbeeld een specifieke afmeting afschermnet nodig voor op uw voetbalveld? Wij maken het graag voor u op maat. Bekijk voor alle mogelijkheden de pagina netten op maat.

Sportnetten kopen?

Voor hoge kwaliteit sportnetten tegen een scherpe prijs bent u bij Nettenverkoop op de juiste plek. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment sportnetten en profiteer van een snelle levering!

Heeft u vragen of wilt u graag advies over welk sportnet u het beste kunt bestellen? Onze medewerkers staan u graag te woord via +31 (0)493-493491 of info@vdenettenverkoop.nl.  

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice