U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Schaduwdoek op maat

Wilt u een schaduwdoek voor uw tuin, balkon of speelplaats, maar kunt u de gewenste afmetingen of vorm niet vinden? In ons eigen atelier maken we schaduwdoeken in elke gewenste vorm en afmeting. Zo heeft u de mogelijkheid om eenvoudig uw ideale schaduwplek te creëren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en profiteer van een hoge kwaliteit, scherpe prijs en snelle levering.

Schaduwdoek op maat laten maken?

Of het nu gaat om een extra groot schaduwdoek of om een schaduwdoek in een speciale vorm, bij Nettenverkoop bent u verzekerd van een schaduwdoek dat aansluit op uw wensen en uw omgeving. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerkdoeken, die u de hoogste zon- en windbescherming bieden.

Laat u een schaduwdoek voor uw overkapping, balkon of paviljoen door ons op maat maken, dan heeft u de keuze uit verschillende materialen. Alle materialen hebben een hoge schaduwgraad en zijn leverbaar in diverse kleuren. We beschikken over een eigen atelier. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit hoog houden en de kosten laag. Nettenverkoop staat dus garant voor kwaliteit en een scherpe prijs.

Diverse vormen

Geen terras of balkon is hetzelfde. Om altijd een comfortabele, schaduwvrije omgeving te kunnen maken, levert Nettenverkoop diverse vormen schaduwdoeken op maat:

De meeste schaduwdoeken zijn voorzien van RVS triangel-bevestigingspunten, maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een schaduwdoek met ogen.

Rechthoekig schaduwdoek op maat

Heeft u een lang en smal terras of paviljoen? Dan is een rechthoekig schaduwdoek de oplossing voor u. Met een rechthoekig schaduwdoek zorgt u vrij gemakkelijk voor schaduw op grote oppervlakten. Ideaal voor bijvoorbeeld publieke terrassen, speelplekken of zwembaden.

Vierkant schaduwdoek op maat

Een van de meest populaire vormen voor een schaduwdoek is het vierkant. En dat is niet zo vreemd, want een vierkant schaduwdoek kan flexibel worden bevestigd tussen palen, bomen of muren. Met de punten van het doek kunt u zelf de leukste vormvariaties maken en creëert u de hele dag een schaduwvrije plek.

Driehoek schaduwdoek op maat

Met een driehoekig schaduwdoek zorgt u niet alleen voor een trendy, maar ook voor een speelse look in uw tuin of patio. Wilt u een driehoek schaduwdoek op maat, dan zijn er bij Nettenverkoop diverse mogelijkheden. Wat dacht u van een ongelijkzijdige driehoek, een schaduwdoek met gelijke zijdes of een schaduwdoek met een hoek van 90 graden?  

Harmonica schaduwdoek op maat

Een harmonicadoek geeft u de mogelijkheid om zelf de hoeveelheid schaduw te bepalen. Het doek kan namelijk open en dicht geschoven worden. Vanwege het golvende patroon, wordt een harmonica schaduwdoek ook wel wavesail genoemd. Deze flexibele en decoratieve oplossing is uitermate geschikt voor pergola’s die net niet genoeg schaduw geven. Wilt u een schaduwdoek voor uw pergola op maat laten maken? Ook dan heeft u de keuze uit verschillende kleuren, maatvoeringen en materialen.

Diverse soorten

Naast de vorm kunt u bij Nettenverkoop ook kiezen uit het soort doek. U kunt een keuze maken uit:

Waterdicht schaduwdoek op maat

Wilt u ongestoord van het buitenleven genieten, zelfs tijdens een kleine regenbui? Laat dan een waterafstotend schaduwdoek op maat maken. Het geïmpregneerde materiaal van een waterdicht schaduwdoek biedt bescherming tegen lichte regen en houdt bovendien meer schadelijke uv-stralen tegen. Hiermee beschermt u uzelf en uw exterieur.

Waterdoorlatend schaduwdoek op maat

Kiest u voor een waterdoorlatend schaduwdoek, dan kiest u voor een schaduwdoek met een extra ventilerende werking. Door de open structuur wordt de temperatuur onder het doek verlaagd en voorkomt u dat het broeierig warm wordt. Bijkomend voordeel: een waterdoorlatend schaduwdoek kan vaak meer windbelasting aan.

Schaduwdoek met band & ringen

Een schaduwdoek met rechte zijdes met rondom band en zeilringen is ook een optie. Deze doeken worden voorzien met een extra sterke band en extra gestikt op de naden om vervolgens voorzien te worden van roestvrijstalen ringen van top kwaliteit. Deze doeken zijn onderandere goed geschikt voor meer wind en creëren door de rechte vormen meer wind- en zonafscherming. 

Hoe groot zijn de curves in een schaduwdoek op maat?

Een schaduwdoek kan in elke gewenst maatvoering gemaakt worden. Schaduwdoeken die op drie of vier hoeken worden bevestigd zijn altijd voorzien van curves. Houd er rekening mee dat de opgegeven grootte niet volledig wordt bedekt. De curve bedraagt ongeveer 5 á 6% (snijmaat) per zijde. De opgegeven maatvoering betreft altijd de afmeting gemeten van triangel oog naar triangel oog. De doekmaat is dus altijd kleiner na aftrek van het percentage van de curves. Bij maatvoeringen smaller dan 2 meter moet u zich afvragen of het schaduwdoek zijn functie behoudt.

Schaduwdoek op maat bestellen bij Nettenverkoop

Bent u op zoek naar een schaduwdoek met een specifieke maatvoering en wilt u advies? Of wilt u direct een schaduwdoek op maat bestellen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag over onze mogelijkheden.

Tip: Wilt u zelf uw ideale schaduwdoek samenstellen? We verkopen ook schaduwdoeken op rol.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice