U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Golfnetten

Bent u een golfliefhebber of beheert u een golfbaan? Dan weet u hoe belangrijk een goed golfnet is. Golfnetten bieden veiligheid voor u en uw medespelers, besparen u het ver lopen om ballen terug te halen en voorkomen schade aan bijvoorbeeld auto’s en omliggende eigendommen.

Of u nu thuis oefent of een professionele golfbaan beheert, een kwalitatief golfnet kopen is essentieel voor een veilige en efficiënte golfervaring!

Assortiment golfnetten

Of u nu op zoek bent naar drivingnetten of netten voor golfkooien, wij hebben wat u zoekt! Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een golfnet om de drivingrange op uw golfbaan af te schermen? Dan is een drivingnet de perfecte oplossing. Zo kunnen uw leden intensieve oefensessies houden zonder dat ze bang hoeven te zijn dat een afzwaaier onbedoeld een medespeler of auto raakt.

Wilt u graag uw slagtechniek verbeteren in uw tuin? Dan bieden netten voor golfkooien een uitkomst. Hiermee maakt u eenvoudig een afgebakend gebied in uw tuin en oefent u uw techniek zonder dat de golfballen bij de buren eindigen.

UV-gestabiliseerd polyethyleen golfnet

Onze golfnetten zijn vervaardigd van UV-gestabiliseerd polyethyleen, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat uw golfnet lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik en blootstelling aan zonlicht.

In elke gewenste maatvoering

De golfnetten hebben geknoopte vierkant mazen van 2,9x2,9 cm en een draaddikte van 1,3 mm,  wat ideaal is voor het opvangen van golfballen. Bovendien worden onze netten afgewerkt met een sterke randlijn van 6 mm. Deze afwerking wordt veelvuldig gebruikt voor de drivingrange en green.

Welke afmeting u ook nodig heeft, we kunnen elke gewenste maatvoering golfnet leveren. Of het nu gaat om enkele of juist honderden meters, wij helpen u graag verder! Geef u gewenste afmetingen eenvoudig door via de prijsberekeningstool op onze productpagina’s en wij zorgen ervoor dat u een golfnet krijgt dat voldoet aan uw gewenste afmetingen.

Golfnet kopen?

Waarom een golfnet bij Nettenverkoop bestellen? Wij staan garant voor hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs, bieden maatwerkoplossingen en garanderen snelle levering!

Daarnaast staan onze specialisten u graag te woord voor persoonlijk advies. Bel +31(0)493-493491 of stel uw vraag door een e-mail te sturen naar info@vdenettenverkoop.nl.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice