U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Doeken

Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige doeken, dan bent u bij Nettenverkoop aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan doeken in verschillende soorten, maten en kleuren. Of u nu op zoek bent naar schaduwdoeken, harmonicadoeken, winddoeken, gordijnen, balkondoeken, zonwering met zuignappen, pergola's met doekzichtdoeken, privacydoeken of HDPE doeken, wij hebben het allemaal in huis!

Schaduwdoeken

Bij Nettenverkoop heeft u de keuze uit een ruim assortiment schaduwdoeken in verschillende maten en kleuren, zowel waterdicht als waterdoorlatend. Onze schaduwdoeken zijn perfect om schaduw te creëren in uw tuin, terras of balkon. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen zonlicht en vocht. Ook kunt u bij ons terecht voor schaduwdoeken op maat.

Hieronder vindt u een overzicht van al onze schaduwdoeken:

Harmonicadoeken

Naast standaard schaduwdoeken vindt u bij Nettenverkoop ook harmonicadoeken. Met een harmonicadoek, ook wel ‘wavesail’ genoemd, creëert u een soort schuifdak in uw veranda of overkapping. Hierdoor geniet u nog meer van de warme zomerdagen. U kunt bij ons terecht voor:

Pergola's met doek

Bent u op zoek naar een complete zonweringoplossing? Kies dan voor een houten pergola met doek van Silvano. Veel van onze pergola’s zijn uit voorraad leverbaar en heeft u al binnen 10 werkdagen voor uw deur staan! Aan de hand van een duidelijke handleiding zet u de pergola eenvoudig zelf in elkaar:

Winddoeken

Een winddoek is de ideale oplossing om uw terras, tuin, evenement of bouwwerf zowel visueel als tegen de wind af te schermen. U kunt bij ons terecht voor winddoeken op rol en winddoek stroken. Daarnaast is het bij Nettenverkoop ook mogelijk om winddoeken op maat te laten bedrukken met uw logo of reclameboodschap.

Gordijnen

Een andere mooie oplossing om extra schaduw te creëren onder uw veranda of overkapping is een buitengordijn. Gordijnen zijn makkelijk te bedienen en zijn van HPDE gemaakt. Dit materiaal neemt geen vocht op waardoor het bestand is tegen schimmels. Ons assortiment gordijnen bestaat uit:

Balkondoeken

Op zoek naar een oplossing om uw balkon inkijk- en windvrij te maken? Dan is een balkondoek de perfecte oplossing! Ons assortiment balkondoeken bestaat uit: balkondoeken met een hoogte van 80 cm en balkondoeken met een hoogte van 90 cm. Kies uit diverse kleuren en lengte maten.

HDPE doeken

Veel van onze doeken worden gemaakt van HDPE ‘High Density Polyethyleen’. Dit materiaal kenmerkt zich door zijn brede inzetbaarheid, lange levensduur, lage kostprijs en geringe milieubelasting. Daarnaast is HDPE waterafstotend en bestand tegen tempraturen van -40°C tot +80°C. Bekijk onze HDPE doeken op rol of vraag een HDPE doek op maat aan.

Zonwering met zuignappen

Op zoek naar een zonweringsoplossing waarbij u niet hoeft te boren of schroeven? Onze zonwering met zuignappen plakt u eenvoudig op uw raam of kozijn. Bekijk onze maatwerk doeken of maatwerk screens wanneer u praktische en tijdelijke zonwering wilt.

Zichtdoeken

Onze doeken zijn ook perfect te gebruiken als zichtdoek. Naast een UV- en zonwerende functie hebben de doeken namelijk ook een zichtwerende functie.

Gebruik onze zichtdoeken als: zwembadafdekking, zandbakafdekking, moestuinafscheiding, windvanger, balkonscherm of zichtdoek voor uw tuinpoort. Bij ons vindt u zichtdoeken voor tuinpoorten van 1 x 1 meter en zichtdoeken voor tuinpoorten van 1 x 1,80 meter.

Geen doek maar wel een mooie oplossing om zicht te weren zijn onze vlechtmatten

Privacydoeken

Een veel gebruikte oplossing voor hekwerkbekleding en tuinafscheiding zijn onze privacydoeken. De doeken zijn eenvoudig te bevestigen door middel van kabelbinders of speciale clips en weren uw tuin of terras tegen Uv-straling, zonlicht en zicht. Ons assortiment privacydoeken bestaat uit: privacydoeken Excellent Desert Strom en privacydoeken Unique Duocolor Carbon Black

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice