U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Aanhangernet

Vervoert u regelmatig goederen in een aanhanger? Bescherm uw aanhangwagen, lading én medeweggebruikers met een aanhangernet van Nettenverkoop. Een aanhangernet, ook wel aanhangwagen net genoemd, voorkomt dat (losse) vracht tijdens het transport van de aanhanger valt. Daarnaast beschermt het goederen in een container tegen invloeden van buitenaf.

Bent u op zoek naar een hoogwaardig net voor uw aanhanger of container? Wij leveren afdeknetten en -zeilen in diverse afmetingen. Sterk, gebruiksvriendelijk en scherp geprijsd.

Assortiment afdeknetten voor aanhangers

Wat u ook vervoert en welke aanhangwagen u ook heeft, met de aanhangernetten uit ons assortiment gaat u goed voorbereid de weg op. Ons assortiment bestaat uit fijnmazige aanhangernetten, grofmazige aanhangernetten en waterdichte aanhangerzeilen voor langdurige opslag.

Aanhangernet fijnmazig

Een fijnmazig aanhangernet is het ideale net als u veel losse vracht, zoals grind of tuinafval, vervoert. De ruimte tussen de mazen is zeer klein, waardoor producten niet zomaar door het net kunnen schieten. Ook bij goederen die meer bescherming nodig hebben, biedt een fijnmazig aanhangernet uitkomst. Dit type aanhangernet is verkrijgbaar in de kleuren zwart en groen.

Aanhangernet geknoopt
Wie vooral veel grote goederen of grofvuil vervoert, kiest het beste voor een geknoopt aanhangernet, ook wel grofmazig aanhangernet genoemd. Een groot voordeel van dit net is de flexibiliteit. Een geknoopt aanhangernet kan eenvoudig over de lading worden gespannen.

Aanhangerzeil

Moeten uw goederen langdurig afgedekt worden? Denk dan eens aan een aanhangerzeil. Onze afdekzeilen zijn waterdicht en uv-bestendig en bieden daardoor het hele jaar door de perfecte bescherming. De zeilen uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Aanhangernet elastieken

Natuurlijk bieden wij ook bevestigingsmaterialen zoals aanhangernet elastieken waarmee u uw afdeknet veilig en stevig kunt vastmaken. Wel zo geruststellend.

Tip: wilt u een container afdekken? Onze aanhangnetten zijn ook goed te gebruiken als containernetten.

Diverse afmetingen

Om uw aanhanger en lading optimale bescherming te bieden, zijn onze aanhangernetten leverbaar in verschillende afmetingen. Zo kunt u bij ons netten en zeilen bestellen tot wel 8 meter lang. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een aanhangernet op maat en een aanhangerzeil op maat. Dus of het net nu een groot of klein oppervlak moet afdekken, bij Nettenverkoop vindt u altijd wat u zoekt.

Waar moet u op letten bij een aanhangernet?

Een goed aanhangernet voorkomt problemen zoals vallende of wegwaaiende lading en beschadigingen door invloeden van buitenaf. Maar wat is precies een goed aanhangwagen net? Let bij de aanschaf in ieder geval op de volgende punten:

  • Afmetingen: zorg ervoor dat het net de volledige lading kan dekken, ook wanneer deze boven de aanhanger uitsteekt. Kies daarom altijd voor een net dat groter is dan de aanhanger.  
  • Maaswijdte: hoe kleiner de maaswijdte, hoe dichter het net over de lading zit en hoe kleiner de kans is dat de lading wegwaait.
  • Materiaal: uiteraard wilt u een aanhangwagen net dat lang meegaat. Kies daarom voor een net dat (deels) vervaardigd is uit stevig polypropyleen, bisonyl of pvc.

Wanneer net over aanhanger?

Wanneer u goederen vervoert over de weg is het belangrijk om deze vast te zetten. Sterker nog, het zekeren van lading is wettelijk verplicht. Hiermee voorkomt u dat uw lading van de aanhanger valt en beschadigd raakt of erger, ongelukken veroorzaakt. 

Is een net verplicht bij aanhanger?

Voor het zekeren van lading hoeft u niet altijd een aanhangernet te gebruiken. In sommige gevallen volstaat een spanband. Maar wanneer bent u dan verplicht om een net over uw aanhanger te spannen? Simpel, lukt het niet om uw lading te zekeren met een spanband of ander hulpmiddel, dan is een aanhangwagen net verplicht. Denk hierbij aan het vastzetten van losse vracht zoals brandhout, grind of karton.

Aanhangernet kopen?

Wilt u een sterk aanhangernet kopen waarmee u uw lading én uw medeweggebruikers beschermt? Met het uitgebreide assortiment én de persoonlijke service van Nettenverkoop bent u verzekerd van het juiste afdeknet voor uw aanhanger. Bekijk al onze scherp geprijsde en snel leverbare afdeknetten online en plaats eenvoudig uw bestelling.

Neem voor meer informatie of een aanhangernet op maat gerust contact met ons op via +31(0)493-493491 of info@vdenettenverkoop.nl.  We kijken graag hoe we u kunnen helpen!

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice