U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Containernetten

Transportnetten kunt u eenvoudig en snel bestellen bij Van den Eijnde Nettenverkoop b.v.. Wij bieden u diverse afdeknetten voor een veilige bevestiging van uw lading. Deze containernetten hebben hun dienst al veelvuldig bewezen in de industrie- en transportsector.

Kwaliteit containernet

Onze containernetten zijn licht, flexibel, van hoogwaardige kwaliteit. Er is keuze uit waterdoorlatende of waterdichte containerdoeken. Deze zijn UV bestendig, kennen een hoge slijtvastheid en zorgen voor een prima bevestiging. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van een juiste productkeuze.

Lading afdekken met containernetten

Indien het gevaar zich voordoet dat u uw lading zou kunnen verliezen, is het in Nederland wettelijk verplicht om deze lading met een containernet af te dekken. Naast deze wettelijke bepaling werkt u met een dergelijk containernet natuurlijk ook mee aan de algehele veiligheid in het verkeer. Dit vertaalt zich weer in een positief imago voor uw bedrijf.

U kunt bij Van den Eijnde Nettenverkoop b.v. terecht voor zowel één, enkele als grotere hoeveelheden containernetten. Maak uw aanvraag kenbaar aan onze medewerkers en zij zullen zorgdragen voor een professionele afhandeling.

Vanuit onze eigen zeilmakerij kunnen wij ook maatwerk containernetten en –doeken aan u leveren. Zo kunt u contact met ons opnemen voor afwijkende maatvoeringen, diverse afwerkingen, materiaaldiktes en kleuren. Voor ons standaard aanbod containernetten kijkt u verder in de webshop waar u veilig en snel een containernet kunt bestellen.

Neem contact op met Van den Eijnde Nettenverkoop per telefoon: (+31) (0)493-493491 of e-mail: info@vdenettenverkoop.nl.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice