U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Maatwerk verandazeil

Wilt u zelf een terrasoverkapping maken? Een goede keuze, want met mooie verandadoeken van Shadow Comfort voor uw terrasoverkapping geniet u langer van het buitenleven. Er zijn natuurlijk diverse mogelijkheden om een terrasoverkapping te maken. Bij Van den Eijnde Nettenverkoop zijn wij gespecialiseerd in verandadoeken van HDPE winddoeken/windbreekgazen, PVC zeilen en combinaties hiervan voor in terrasoverkappingen. Deze verandadoeken zijn eenvoudig zelf te plaatsen en bieden diverse voordelen. 

Bent u op zoek naar een verandadoek of verandazeil voor in uw overkapping of tuinhuis? Dan staan onze specialisten voor u klaar om u van het begin tot het eind daarin te begeleiden. Hoe kiest u voor het juiste materiaal en welke bevestigingsmethode is het meest geschikt voor u? Om deze vragen te beantwoorden is het belangrijk om de juiste keuze te maken welk type verandadoek of verandazeil het beste bij u past. Om een juist beeld te krijgen van uw situatie is dat voor onze beeldvorming natuurlijk van belang! Stuur daarom per mail een aantal foto's van uw situatie met de daarbij bijvoorbeeld de binnenwerkse maten en dikte van de palen.

Hoe worden zeildoeken op maat afgewerkt?
Het op maat maken van zeildoeken gebeurt handmatig in onze eigen zeilmakerij. De zeildoeken kunnen voorzien worden van roestvrijstalen zeilogen van ø16 mm. Daarnaast is er ook een ruim aanbod in andere bevestiginsmaterialen zoals ritsen en bijvoorbeeld tenax loxx sluitingen. Ook hier gebruiken we alleen maar de beste materialen. De YKK ritsen bijvoorbeeld zijn de beste ritsen die wereldwijd verkrijgbaar zijn.

HDPE materiaal Shadow Comfort:
* Windreductie 90% * Ademend en houdt regen voor 90% tegen * Trendy en modieuze kleuren * Doek en band kleuren geheel zelf samen te stellen * Eenvoudig schoon te maken met water en groene zeep * Verkoelende werking * insectenwerend

PVC Standard Bache 650:
* Mat * Hoogwaardige kwaliteit in trendy kleuren * 650 gr/m2, * waterdicht

PVC Exclusive Serge Ferrari 6002:
* Flexibel en duurzaam materiaal voor een grotere ontwerpvrijheid * Kleuren die perfect passen in een natuurlijke omgeving door matte afwerking en textiellook * Hoog Comfort, duurzaamheid en extreem vuilafstotend * 630 gr/m2 * Vlamvertragend * waterdicht

Raamfolie Cristal Mar:
Transparante PVC folie voor maritieme toepassingen. Bestand tegen schimmel en lage temperaturen. Zeer goede weerstand tegen UV, luchtverontreiniging, zoutnevel, schimmel- en temperatuurveranderingen.

Advies:
* Regelmatig het verandadoek of verandazeil gedurende het hele jaar het doek op spanning blijven zetten om krimp te voorkomen
* Niet oprollen/invouwen bij vochtig weer
* Geen warmtebronnen dichtbij plaatsen
* De doeken vrijwel direct bij aankomst op kamertemperatuur uitrollen en daarna direct ophangen
* Iedere 3 maanden behandelen met een onderhoudsproduct zoals Vuplex

Wanneer u een verandadoek of verandazeil bestelt, kan dit niet geretourneerd worden in verband met maatwerk en vervalt het wettelijke herroepingsrecht.

Inspiratie nodig? Neem een kijkje in onze digitale showroom! 
SHOWROOM

Komt u er nog niet uit en hebt u advies nodig van onze specialisten neem dan contact met ons op.
CONTACT

Meer informatie over wie we zijn en wat we doen? | klik hier

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice