U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Windbreekgaas van topkwaliteit

U kunt windbreekgaas voor diverse toepassingen gebruiken. Zo is windbreekgaas zeer geschikt voor een visuele afscherming. Daarnaast is windbreekgaas geschikt binnen de sport- en recreatiebranche. Zo worden deze doeken veelvuldig toegepast door tennis- en voetbalverenigingen. Bij Van Den Eijnde Nettenverkoop is het tevens mogelijk om windbreekgaas te laten bedrukken met een tekst, afbeelding (logo) of reclameboodschap. Windbreekgaas is verkrijgbaar op rol in diverse rolbreedtes of wordt speciaal voor u op maat gemaakt.

Naast bovenstaande mogelijkheden kunt u windbreekgaas natuurlijk ook voor privé doeleinden gebruiken. Zo kunt u er prima uw terras tegen de zon en wind beschermen, of kunt u in de koude wintermaanden uw volière of ren beschermen tegen weer en wind.

Eigenschappen windbreekgaas

Windbreekgaas van Van den Eijnde Nettenverkoop heeft een schaduw- windreductie van 80-90% (180 gr/m2 = 80% en 285 gr/m2 = 90%), waardoor deze beter geschikt zijn tegen wind en regen dan waterdichte zeilen. Deze laten namelijk geen wind en water door, waardoor de kans op inscheuren aanzienlijk groter wordt. Windbreekgaas is te verkrijgen in diverse vormen, maatvoeringen en kleuren. Veel voorkomende vormen zijn: vierkant, driehoekig, rechthoekig en vijfhoekig. Het windbreekgaas (180 gr/m2, 80%) is verkrijgbaar in de kleuren donkergroen, lichtgroen, zilvergrijs en zwart. Windbreekgaas van zwaardere kwaliteit (285 gr/m2, 90%) is verkrijgbaar in donkergrijs en zandkleur.

Naast het rustgevende en decoratieve aspect van windbreekgaas, biedt het gaas ook 95% bescherming tegen schadelijke UV stralen. Verder zijn de windbreekgaas doeken eenvoudig schoon te houden en geven wij u 5 jaar garantie op de UV bestendigheid. Dit heeft te maken met het kleurbehoud en elasticiteit van de doeken door blootstelling aan de zon.

Bezoek direct onze webshop en bekijk welke producten wij u nog meer te bieden hebben.

3w Media