U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Afdekzeilen maatwerk PE geknoopt

Aanhangwagennetten gemaakt van polyethyleen garen.
Eigenschap polyethyleen:
Draaddikte 3mm. en afewerkt met randkoord rondom
Vuil en waterafstotend maar in het begin iets stugger in gebruik.
Al onze materialen zijn UV gestabiliseerd.

Selecteer een product

Bereken de prijs door hier een keuze te maken.

Aanhangwagennetten gemaakt van polyethyleen garen.
Eigenschap polyethyleen:
Draaddikte 3mm. en afewerkt met randkoord rondom
Vuil en waterafstotend maar in het begin iets stugger in gebruik.
Al onze materialen zijn UV gestabiliseerd.

Het beste aanhangernet op maat!

Wilt u een aanhangwagen en lading beschermen met een aanhangwagennet of afdekzeil? Bij Van den Eijnde Nettenverkoop maken we het afdekzeil voor u op maat in ons eigen confectieatelier. Door eigen ontwikkeling, import en zeilmakerij kunnen we dit aanhangwagenzeil binnen enkele dagen aan u uitleveren.

Wij hechten er waarde aan om een aanhangernet te verkopen dat jaren lang professioneel gebruikt kan worden.Het meest verkochte aanhangwagennet heeft een maaswijdte van 4x 4 cm. en een draaddikte van 3 mm. Maar wilt u een maaswijdte van 2,9 of bijvoorbeeld 5 cm. dan is dat geen enkel probleem. De ladingnetten worden afgewerkt met een sterk randkoord van 6,3 mm. 

Ieder aanhangernet en afdekzeil voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Voor ons is het heel belangrijk dat we kwaliteit aanhangwagennetten voor professioneel gebruik kunnen garanderen. Onze aanhangernetten produceren we voor aanhangwagen fabrikanten, aanhanger dealers en eindgebruikers. Onze ladingnetten worden gekenmerkt door kwaliteit en eerlijke prijzen.

Welke maat aanhangernet heb ik nodig?
Ons advies is om een aanhangernet te nemen dan 50 cm. langer en breder is dan de laadbak. Hierdoor zal het aanhangernet het gehele oppervlak van de laadbak afdekken, ook als u hogere ladingen hebt. Door middel van spanelastieken of een elastisch koord rondom kunt u ladingnet vaszetten aan de bindhaken onder uw aanhanger.

Op grond van artikel 5.18.6 is bepaald dat een aanhangwagennet verplicht is om te voorkomen dat de lading of delen daarvan van een voertuig vallen. Met behulp van dit aanhangwagennet wordt daarom een boete voorkomen. Tevens draagt dit net bij aan de algehele veiligheid in het verkeer.

Indien u op zoek bent naar een fijnmaziger aanhangwagennet dan kunnen we u onze HPDE gaaskleden aanbevelen. Een fijnmazig gaasnet wordt veel gebruikt voor losliggende lading zoals zand of bijvoorbeeld potgrond. Groot voordeel van deze fijnmazige aanhangwagennetten is dat ze wel lucht- en waterdoorlatend zijn maar door de fijnmazige structuur wel al het andere materiaal tegehoud. Het materiaal is in tegenstelling van de grovere PE maasnetten minder elastisch en het blijft niet haken achter punten of hoeken van de lading. 

Waarom afdekzeilen uit het assortiment van Van den Eijnde Nettenverkoop?

* korte levertijden
* uit voorraad leverbaar
* eigen zeilmakerij
* hoogwaardige kwaliteit
* Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met een van onze specialisten
* Webwinkel keurmerk Trusted Shops

Komt u er nog niet uit en hebt u advies nodig van onze specialisten neem dan contact met ons op.

CONTACT

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice