U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Bouwhekzeilen

Heeft u bouwzeilen of hekwerkzeilen nodig? Dan hebben wij een selectie voor u gemaakt. U hebt bijvoorbeeld keuze uit wind- en waterdichte hekwerkkleden of zelfs brandvertragende. Tevens hebben we ook winddoorlatende hekwerkkleden aan ons assortiment toegevoegd.

Heeft u bouwzeilen of hekwerkzeilen nodig? Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment geselecteerd. De bouwzeilen uit ons assortiment zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De brandvertragende hekwerkkleden zijn gecertificeerd en mocht u er helemaal niet uitkomen dan maken we het gewoon voor u op maat. 

De hekwerkkleden zijn ideaal om te bevestigen aan mobiele hekwerken om uw terrein visueel af te schermen. De tarp hekwerkkleden zijn vervaardigd uit een polyethyleen bandjesweefsel met een wind- en waterdichte coating. De hekwerkkleden zijn afgewerkt met zeilringen rondom.

ook hebben we hekwerkkleden in het assortiment die enigszins winddoorlatend zijn. Indien uw hekwerk niet stevig genoeg is dan adviseren we te kiezen voor een winddoorlatend hekwerkdoek.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice