U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Tennis

Tennisnet online kopen? Bezoek dan zeker de webshop van Nettenverkoop. Bij ons vindt u professionele tennisnetten, maar ook tennisdoek dat zorgt voor de windreductie en reclame van sponsoren op de tennisbaan.

De winddoeken en tennisnetten in het assortiment van Van den Eijnde Nettenverkoop zijn van een hoogwaardige kwaliteit UV gestabiliseerd HDPE. Naast dit assortiment heeft Van den Eijnde Nettenverkoop ook een heel uitgebreid assortiment winddoeken op rol.

Voor het bedrukken van de winddoeken hoeft u alleen de gewenste logo's en tekst aan te leveren. Pas als u tevreden bent over het voorstel wordt het tennisdoek in productie genomen. 

U kunt het tennisdoek ook heel eenvoudig online berekenen en bestellen.

* Stuur uw logo en tekst  per mail naar info@vdenettenverkoop.nl, na goedkeur ontwerp kan de order online geplaatst worden
* Kies de kleur en het formaat doek
* Kies de gewenste bedrukking (formaat)
* Kies het benodigde aantal simplexhaken
* Tevreden over het ontwerp? Dan betaalt u gemakkelijk via het kassasysteem

Bedrukte Winddoeken

Voor bedrukte winddoeken met uw eigen ontwerp er op gaat u natuurlijk naar Van den Eijnde nettenverkoop. Winddoeken zijn erg handig om de wind tegen te houden tijdens het tennissen. Zonder winddoeken zou een partij tennis bijna niet eerlijk kunnen verlopen. De samenstelling van de grondstoffen is met zorg uitgekozen zodat het winddoek aan alle hoge kwaliteitseisen voldoet. Belangrijk is dat een doek niet gauw gaat verkleuren of dat er gaten in komen. Daarom zijn alle doeken uit het assortiment van Van den Eijnde UV gestabiliseerd en voorzien van een stormbestendige polyesterband rondom zodat de zeilringen niet in gaan scheuren.

Traditioneel wordt er vaak gekozen voor donkergroene en lichtgroene doeken. Steeds vaker kiest men ook voor moderne kleuren zoals zwart of donkergrijs. De kleur van de randafwerking en bedrukking kunnen daarin net het verschil maken.

De winddoeken zijn gemaakt van HDPE. Wilt u meer weten over wat HDPE nu eigenlijk is, klik dan hier.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice