U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Balkonschermen

Balkonscherm Shadow Comfort
Een balkonscherm zorgt voor minder inkijk op uw balkon en zorgt voor een windvrije omgeving. Op drukke plaatsen hebt u waarschijnlijk minder privacy zodat u niet lekker vrij zit op uw eigen balkon. Shadow Comfort heeft daarvoor speciaal de balkonschermen in het assortiment opgenomen. Dit scherm kunt u eenvoudig tegen het hekwerk van uw balkon plaatsen en middels kabelbinders of elastieken aan het hekwerk bevestigen. Als u nu op uw balkon gaat zitten dat zit u in volledige privacy. Het voordeel is dat het balkonscherm aan uw zijde doorzichtig is zodat u er goed doorheen kunt kijken. Aan de andere kant kunnen voorbijgangers niet door het balkonscherm heen kijken. U zit daardoor heerlijk uit het zicht, waardoor u het idee heeft dat u balkon uw eigen privéplekje is.

Balkonscherm ter afscherming tegen windtij
Helaas wordt er soms niet goed nagedacht over de bescherming van uw balkon tegen wind. Als uw balkon net aan de verkeerde kant zit dan zit u de hele tijd in de wind. Vooral als u een vrij hoog balkon heeft dan kunt u hier flink last van hebben. U kan niet even lekker op uw balkon zitten want met de Hollandse wind is het al snel te koud. Een balkonscherm van Shadow Comfort is dan voor u ook de ideale oplossing om uw balkon toch af te schermen tegen de wind. Het balkondoek is middels kabelbinders of elastieken vrij eenvoudig te bevestigen aan het hek. Naast deze balkonschermen is het assortiment onlangs uitgebreid met standaard maten buitengordijnen welke ook op uw balkon gemonteerd kunnen worden. Deze buitengordijnen zorgen niet alleen voor een windvrije omgeving maar zijn ook ideaal bij een laagstaande zon.

Balkonschermen van Shadow Comfort zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren
Online kunt u eenvoudig een standaard maat balkonscherm bestellen maar uiteraard kunnen we ook een balkondoek voor u op maat maken. De balkonschermen in standaard maten zijn in drie verschillende kleuren te bestellen op een hoogte van 80 en 90 cm. De schermen zijn gemaakt van hoogwaardige HDPE materialen waardoor de installatie eenvoudig binnen enkele minuten kan worden uitgevoerd.

De voordelen van balkonschermen Shadow Comfort
* Betaalbaar
* HDPE materiaal
* Hoge schaduwfactor
* Windreductie 90%
* UV gestabiliseerd
* Schimmelwerend
* Eenvoudig te bevestigen middels kabelbinders/tyraps

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice