U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Transport

Afdekzeilen standaard maten

<p>Van den Eijnde Nettenverkoop levert diverse producten om uw lading af te dekken.</p> <p>Naast de "normale" aanhangwagennetten hebben we oo...

Aanhangerafdeknetten

<p>Van den Eijnde Nettenverkoop levert diverse producten om uw lading af te dekken.</p> <p>Aanhangwagennetten zijn gemaakt van polyethyleen garen met e...

Volgens de wet moet uw vracht goed afgedekt zijn tijdens het transport om te voorkomen dat er lading van een voertuig valt. Onze netten en zeilen zijn hiervoor uitstekend geschikt en van hoge kwaliteit. Zowel standaard als afwijkende maatvoeringen zijn verkrijgbaar bij Nettenverkoop.

U heeft natuurlijk liever niet dat er iets van uw aanhanger of vrachtwagen afvalt. Niet alleen omdat dit een flinke boete kan betekenen, maar ook omdat het zonde is van de vracht. Van den Eijnde Nettenverkoop biedt veel verschillende transportnetten aan.

Container- en vrachtafdeknetten

Naast de normale container- en vrachtafdeknetten kunt u ook kiezen voor waterdichte, water- en wind- doorlatende afdekkleden. Alle transportnetten zijn op maat verkrijgbaar. Hierdoor kunnen wij u altijd een net aanbieden die past bij u wensen en uw container of vrachtwagen.

Wist u dat de container- en vrachtafdeknetten ook erg goed gebruikt kunnen worden als afdeknet voor uw boot? 

  • Afdeknetten van hoge kwaliteit
  • Afschermnet voor vele toepassingen

Aanhangerafdeknetten

Aanhangwagennetten zijn transportnetten die gemaakt zijn van polyethyleen garen. Van den Eijnde Nettenverkoop gebruikt polyethyleen omdat het vuil en waterafstotend is. In het begin is polyethyleen iets stugger in gebruik. Daarnaast gebruiken wij geknoopte aanhangerafdeknetten omdat deze kwalitatief sterker zijn dan netten die geen knopen bevatten. Knooploze netten zijn op aanvraag wel te verkrijgen bij Nettenverkoop.

3w Media