U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Voetbalnet Online Kopen

Voetbalnetten bestelt u snel en eenvoudig online op www.nettenverkoop.be.

Bij Nettenverkoop.be vindt u een uitgebreid assortiment voetbalnetten, die u in allerhande maten en afmetingen kunt bestellen. De voetbalnetten bij Nettenverkoop zijn van een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Wij hebben zowel geknoopte als gevlochten voetbalnetten maar ook knooploze voetbalnetten in het assortiment. De maaswijdte is hierbij ook verschillend. De daaddikte is 3 of 4 mm. 

Een greep uit ons assortiment:

Voetbalnetten in eigen kleur

Voetbalnetten zijn voorzien van een randlijn rondom en een spanlijn in het dak. Voetbalnetten zijn standaard leverbaar in de kleuren: groen, wit en zwart. Daarnaast kunnen de voetbalnetten ook in clubkleuren besteld worden. De netten zijn bovendien UV-gestabiliseerd waardoor ze nauwelijks verkleuren in zonlicht. 

Nieuwe voetbalnetten nodig? Of het nu gaat om een voetbalnet voor een voetbalgoal in uw eigen tuin of om de voetbalnetten van uw voetbalclub, Nettenverkoop.be is uw gespecialiseerde partner waarbij kwaliteit en service bij elke bestelling voorop gaan.

Andere namen voor voetbalnetten zijn doelnetten, kunststofnetten of goalnetten. Uiteraard vindt u naast voetbalnetten ook heel veel andere sportnetten bij Nettenverkoop.nl, zoals tennisnetten, volleybalnetten, hockeynetten en netten voor andere sporten.

3w Media