U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Nieuws

Alle campingdoeken op een rijtje

16-07-2021

Premium kwaliteit campingdoeken

Wist u dat Van den Eijnde Nettenverkoop met haar uitgebreide assortiment aan doeken en netten veel oplossingen heeft voor kampeerders. Ons assortiment campingdoeken is uitgebreid en kan voor vele doeleinden worden gebruikt. In de zomermaanden waarin veel mensen naar de camping gaan voor een heerlijke vakantie is het prettig om op één adres terecht te kunnen voor alle benodigdheden. Graag zetten wij alles voor u op een rijtje:

 • Schaduwdoeken: onze schaduwdoeken geven u wat meer schaduw op uw kampeerplek en zijn daarmee ideaal om mee te nemen. Verkrijgbaar als driehoek, vierkant of rechthoek, in verschillende kleuren en afmetingen. Bekijk de informatie op onze website voor alle details.
 • Windbreekgaas: Hiermee kunt u een hoek rond uw caravan of tent afschermen
 • Tenttapijt
 • Anti-worteldoek of gronddoek
 • PE-Dekkleed
 • Aanhangerafdeknetten: gaat de aanhanger achter de auto op weg naar vakantie dan is een afdeknet over de aanhanger verplicht. Dek uw kostbare lading veilig af met onze aanhangerafdeknetten
 • Bootzeil: Kamperen en varen horen vaak bij elkaar. Heeft u een eigen boot die meegaat op vakantie? Dan bestelt u bij Nettenverkoop eenvoudig een bootzeil zodat uw boot tijdens de ongebruikte momenten goed beschermd is.

Ook voor campingeigenaren bieden wij veel handige oplossingen en kunnen wij in ons eigen atelier bovendien alles op maat maken. U kunt hierbij denken aan netten bij speeltuinen, windbreekgaas en voetbalnetten. Neem gerust contact met ons op om uw uitdaging te bespreken.

Lees Meer

Coronamaatregelen

26-03-2021

Verscherpte Coronamaatregelen

Gezien de verscherpte Coronamaatregelen is de voordeur.
Staat u voor de deur, dan willen we u vragen telefonisch contact op te nemen:

Nettenverkoop expeditie:
Ophalen orders:
Maandag t/m vrijdag: 12:00 – 17:00 uur
06-21167807 (bereikbaar vanaf 12:00 uur)

Nettenverkoop overige vragen:
Wij zullen telefonisch met u bespreken op welke wijze
wij uw vraag kunnen beantwoorden.

Komt u afhalen voor 12:00 uur dan kunt u ons ook op dit telefoonnummer
bereiken (0493-493491).

Showtuin:

De Showtuin is geopend van maandag t/m vrijdag.
08:30 – 12:30 en 13:15 – 17:00 uur
                                     
Uiteraard zullen wij u buiten op gepaste afstand te woord staan.
Offerteaanvragen en plaatsen van bestelling zullen telefonisch en
mail afgehandeld worden.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

Team Nettenverkoop

Lees Meer

Nieuwe Corona update

29-09-2020

Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus heeft Van den Eijnde Nettenverkoop haar beleid aangepast.

Ter voorkoming van verdere verspreiding van het virus is onze showtuin met aangescherpte regels wel geopend.

Onze showtuin is van maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur geopend. Wij kunnen u echter niet te woord staan of adviseren in de showtuin.

 

Het effect van het coronavirus op e-commerce en logistiek

 • De overheid heef een aantal maatregelen genomen. Houd er rekening mee dat deze iedere dag kunnen wijzigen op basis van de ontwikkelingen rondom het coronavirus
 • Corona leidde tot een echte voorjaarspiek en zorgt voor een blijvende stijging in e-commerce verkopen
 • Vervoerders nemen verschillende maatregelen om veilig te bezorgen, zo kan het zijn dat ze voorlopig werken zonder handtekening voor ontvangst
 • Drukte op het gebied van pakketbezorging en lokale lockdowns kunnen voor vertraging in de bezorging van pakketten zorgen
 • Wij vragen uw begrip om uw online aankopen te laten opsturen en niet af te komen halen

 

Ondanks het ongemak dat dit wellicht oplevert, rekenen wij gezien de extreme situatie op uw begrip. Uiteraard zijn wij telefonisch of per mail gewoon bereikbaar.

Alvast bedankt en #staysafe

Lees Meer

Corona maatregelen

16-03-2020

MAATREGELEN

I.v.m. het Coronavirus nemen wij maatregelen om de gezondheid van onze medewerkers en klanten zoveel mogelijk te waarborgen. We doen dit in navolging van adviezen door het RIVM.

Belangrijk voor u is dat wij bestellingen die worden geplaatst via de webshop als normaal kunnen verzenden. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor leveringen die door transport en/of coronamaatregelen vertraagd zijn. De bezorger zal zelf tekenen voor ontvangst om het contact te minimaliseren. Het snel controleren van uw bestelling is dan ook erg belangrijk.

 • Advies over onze producten en mogelijkheden telefonisch of per mail
 • Afrekenen via het online kassasysteem in de webshop
 • Ophalen niet meer mogelijk t/m 6 april 2020
 • Bezorgen van een webshopbestelling blijft gewoon mogelijk
 • Telefonisch bereikbaar van 8.30 – 12.30 / 13.15 – 17.00 uur

Blijf zuinig op elkaar!

 

Update

Corona hygiëneschermen bij Nettenverkoop.

Ter bescherming van winkelpersoneel in supermarkten, bakkerijen en andere winkels, maar ook als afscheiding op kantoren ontwikkelde Nettenverkoop plastic hygiëneschermen. De eerste schermen worden deze week al in gebruik genomen.

Lees Meer

Vogelgriep voorkomen met viruswerend multikleed

24-01-2020

Nettenverkoop ontwikkelde in samenwerking met leghennenhouder Hans Hazenberg een viruswerend multikleed dat ingezet kan worden ter preventie van vogelgriep of vogelpest. Het doek, gemaakt van fijn geweven windbreekgaas verkleint de hoeveelheid AI-virusdeeltjes die via de lucht de stal binnenkomen met een factor 100. De Gezondheidsdienst voor Dieren deed onderzoek en bevestigt het positieve effect van het viruswerende doek van Nettenverkoop.

Trekvogels, en dan met name eenden, zijn een risico voor elke pluimveehouder. Zodra er trekvogels worden gesignaleerd, komt de angst voor vogelgriep. Dhr. Hazenberg nam contact met ons op met de vraag te onderzoeken of windbreekgaas kan helpen bij het voorkomen van vogelgriep. Wij hebben daarop in nauw overleg met Hans Hazenberg een viruswerend doek ontwikkeld dat met name geschikt is om de besmettingsdruk te verlagen.

In de praktijk horen wij vooral dat pluimveehouders alles doen om vogelgriep te voorkomen, maar dat zelfs een ophokplicht niet altijd een garantie biedt. Bovendien is een ophokplicht een ingrijpende maatregel die alleen bij een serieuze dreiging van vogelgriep door de minister wordt ingesteld. Uiteraard wordt ook aan hygiëne in de stal gedacht en zijn er verschillende alternatieven onderzocht. Met vrij grote zekerheid kan vastgesteld worden dat besmetting via de lucht een groot gevaar is. Door het deskundig aanbrengen van het Nettenverkoop viruswerend doek wordt het eenvoudiger om besmetting met vogelgriep te voorkomen.

Het viruswerende multikleed kan desgewenst worden voorzien van luikjes voor ongedierte en heeft ovalen zeilringen voor de bevestiging.

Bent u op zoek naar manieren om vogelgriep te voorkomen? Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Tevens kunnen wij u desgevraagd een kopie van het onderzoek van de Gezondheidsdienst voor Dieren en het certificaat van het Beter Leven Keurmerk doorsturen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk het Multikleed in onze webshop.

Lees Meer

Uit de wind naar voetbal kijken dankzij winddoek

30-03-2017

De accommodatiecommissie van Flevo Boys zocht naar een oplossing voor de wind op het hoofdveld. Bezoekers staan daar vol in de wind en dat is niet altijd even prettig.

winddoek langs sportveld

De oplossing werd gevonden in samenwerking met Van den Eijnde Nettenverkoop. Er werden rollen winddoek aangeschaft die langs het voetbalveld zijn aangebracht. Het winddoek was precies op maat zodat het past tussen de sponsorborden en de grond. Op deze manier zijn bezoekers beschermd tegen de koude wind die soms over het voetbalveld kan waaien.

De foto's laten goed zien hoe mooi de oplossing is voor Flevo Boys. Is uw vereniging ook op zoek naar een vergelijkbare oplossing? Neem contact op met Van den Eijnde Nettenverkoop om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken of bekijk de verschillende kleuren winddoek in onze webshop.

Lees Meer

INNOVATIEPRIJS WINDBREEKGAAS

23-03-2017

Wij feliciteren Mts Smit-Hazenberg met de gewonnen INNOVATIEPRIJS voor WINDBREEKGAAS

MTS Smit-Hazenberg heeft in samenwerking met Van den Eijnde Nettenverkoop een concept hiervoor ontwikkeld.

Windbreekgaas voor preventie vogelgriep

Hans Hazenberg plaatste windbreekgaas voor de inlaatopeningen om het risico op insleep van het vogelgriepvirus te verkleinen. Dat virus komt via nevel, mest en veren van wilde vogels de stal binnen. Uit de vogelgriepuitbraken van 2013 is bekend dat de verspreiding te maken bleek te hebben met de windrichting en ook dat bij sommige uitbraken de besmetting was ontstaan bij luchtinlaten. Windbreekgaas kan voorkomen dat mest en veren de stal binnenkomen. Het grote probleem is wel dat dit soort gazen snel verstopt raken door stof. Hoe fijner de mazen, hoe sneller ze dichtzitten.

In de VS zijn plannen om alle binnenkomende lucht in pluimveestallen te filteren. In het verlengde hiervan is het idee van Hazenberg zo gek nog niet. Sterker nog: volgens twee door de jury geraadpleegde deskundigen binnen GD en de faculteit diergeneeskunde in Utrecht zou het plaatsen van windbreekgaas op zich een goede zaak zijn. Reden voor een aanmoedigingsprijs.

Hans Hazenberg (46) in het Friese Abbega ontvangt een aanmoedigingsprijs voor windbreekgaas als luchtfilter tegen virusinsleep. - Foto: René den Engelsman

http://www.boerderij.nl/…/Innovaties-boeren-beloond-met-pr…/

Lees Meer

Oprolbaar schaduwdoek

05-09-2016

Een oprolsysteem voor schaduwdoek heeft veel mogelijkheden en geeft u de mogelijkheid naar wens het schaduwdoek op te rollen of niet. Dit kan heel eenvoudig met een kwalitatief oprolsysteem van Nettenverkoop. Wij hebben daarbij de optie tot een handbediend systeem of een elektrisch oprolbaar systeem

Bekijk alle opties in de webshop van Nettenverkoop.

Lees Meer

Waterdichte zeilen bij stormschade

01-07-2016

De waterdichte zeilen van Nettenverkoop zijn geschikt voor langdurige en waterdichte afdekking in alle weersomstandigheden. De zeilen zijn er in diverse diktes, maar bij stormschade adviseren wij meestal de dekkleden van 250gr/m2. Deze zijn aan beide kanten voorzien van een LDPE coating en hebben een rondom gelaste zoom met koordversterking. De zeilen zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar en uit voorraad leverbaar bij Nettenverkoop.

Een waterdicht zeil is een prima tijdelijke oplossing als er bijvoorbeeld dakpannen los zitten of van het dak zijn gewaaid. Ook om andere objecten af te schermen van regen bieden de zeilen veel gemak. Waterdichte zeilen Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft. 

Bekijk de waterdichte zeilen in onze webshop

Lees Meer

Bescherm uw fruitbomen met netten

21-06-2016

Fruitnetten zijn de perfect bescherming van uw fruitbomen tegen vogels en ander ongedierte. Met fruitnetten voorkomt u dat de vogels bij uw fruit komen en daar schade aan toebrengen. De speciale vogelweringnetten van Nettenverkoop zijn een professionele oplossing van hoge kwaliteit. De netten zijn verkrijgbaar in diverse maaswijdtes en op rol verkrijgbaar maar ook op maat gemaakt.

Ontdek in onze webshop alle fruitnetten

Lees Meer

Schaduwdoek bij Nettenverkoop

13-05-2016

Een schaduwdoek is een handige manier om een flexibele, koele en schaduwrijke plek in uw tuin te realiseren. Niet alleen in de tuin, ook op terras, strand, op de camping en bij kinderdagverblijven ziet u steeds meer schaduwdoeken. 

Bij Nettenverkoop vindt u schaduwdoek van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Lees hier mee over schaduwdoek

Lees Meer

Nieuw: PVC Strokengordijnen bij Nettenverkoop

23-02-2016

Door de groeiende vraag vanuit de markt naar een flexibele afscheidingsmogelijkheid vindt u bij Van den Eijnde Nettenverkoop nu ook tochtlamellen of strokengordijnen. De transparante PVC stroken van 3mm dik zijn van een hoge kwaliteit en hebben vele voordelen, zoals:

 • energiebesparing
 • beperking van warmte- en koudeverlies
 • goede toegankelijkheid voor personen en dieren
 • vermindering van tocht, stof en ongedierte

Lees meer over het gebruik en de voordelen van PVC Strokengordijnen.

Via onze website kunt u de strokengordijnen en tochtlamellen eenvoudig bestellen in de gewenste maat. Ook de ophangsystemen en klemprofielen vindt u in de webshop.

Direct online bestellen

Lees Meer
3w Media