U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Maatwerk

Maatwerk zeilmakerij

Vanuit onze zeilmakerij vervaardigen wij onder andere winddoeken en (afdek)zeilen die vele eindbestemmingen kennen. De PVC gecoate waterdichte zeilen en gaaskleden worden onder andere toegepast als afdekzeilen voor boten, zwembaden, containers, aanhangwagens etc. Ook kunt u maatwerk wind- en schaduwdoeken en de PVC gecoate zeilen bij onze zeilmakerij bestellen.

De webshop van onze zeilmakerij biedt u een overzicht van deze en andere producten. Hebt u een product geselecteerd? Dan kunt u op een eenvoudige en veilige wijze uw product bestellen en afrekenen. Daarna zullen wij zorgen voor een perfecte afhandeling. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs!

Maatwerk oplossingen van Nettenverkoop

Als zeilmakerij staan bij ons de kwaliteit en de specifieke wens van de klant centraal. Zo worden wij veelvuldig gevraagd voor het leveren van maatwerkoplossingen. 

Indien u op zoek bent naar een maatwerkproduct kunt u contact opnemen met onze zeilmakerij. Onze medewerkers zullen u voorzien van de benodigde informatie en u een persoonlijk prijsvoorstel doen. 

3w Media