U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Anti worteldoek van hoge kwaliteit

Heeft u last van onkruid? Dan is een anti worteldoek een goedkope en effectieve oplossing voor u. Van den Eijnde Nettenverkoop b.v. is leverancier van diverse maatvoeringen anti worteldoeken.

Het anti worteldoek heeft bij ons een standaardlengte van 100 meter. Daarnaast bieden wij u diverse standaard breedtes en diktes. Dit aanbod kunt u bekijken in deze webshop. Afwijkende maatvoeringen zijn op aanvraag verkrijgbaar. U kunt hiervoor contact met een van onze medewerkers opnemen. Zij zullen u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Toepassingsmogelijkheden van het anti worteldoek

Onze anti worteldoeken worden vaak toegepast in tuinen, als onderlaag voor grind en split. Dit belemmerd de groei van onkruid en voorkomt dat uw grind- of splitlaag niet wegzakt in de ondergrond.
U kunt ons anti worteldoek ook gebruiken als onderlaag voor uw bestrating. Deze doeken zorgen er namelijk voor dat uw bestrating minder snel wegzakt door bijvoorbeeld muizen- en mollengangen. Het anti worteldoek vangt een eventuele verzakking dan op.

Overige toepassingen zijn onder uw (terras)vlonder, onder uw vijver ter bescherming van uw vijverfolie of aan de binnenkant van uw bloembakken. Deze doeken zijn overigens ook zeer geschikt voor tuinders en hoveniers. Als tuinder belemmert onkruid namelijk de groei van uw gewassen. Naast bovenstaande toepassingen kunnen hoveniers onze anti worteldoeken ook prima gebruiken om grond vast te houden bij de aanleg van een talud.

Eigenschappen en aanverwante producten

De anti worteldoeken van Van den Eijnde Nettenverkoop b.v. kennen een hoge slijtvastheid en zijn waterdoorlatend, maar houden licht en wortels tegen. Dit zorgt ervoor dat er geen water op uw grindpad of stoep blijft staan.

Daarnaast kunt u in deze webshop ook diverse grondpennen vinden voor het vastzetten van de anti worteldoeken. Bekijk daarnaast ook onze overige producten, zoals onze vijvernetten en vogelnetten.