U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Afdekzeil aanhangwagen

Op zoek naar een sterk afdekzeil voor uw aanhangwagen? Wij leveren diverse producten om uw lading netjes af te dekken. Wij leveren tevens afdekzeilen voor aanhangwagens op maat. Naast de "normale" aanhangwagennetten hebben we ook een uitgebreid aanbod van  waterdichte, water- en wind- doorlatende afdekzeilen. De afdekzeilen zijn van PVC gecoat en HDPE materiaal. De PVC gecoate en de HDPE gaaskleden zijn licht van gewicht en winddoorlatend. Daarnaast zijn Al onze PVC gecoate en HDPE materialen zijn UV gestabiliseerd.

Bekijk ons aanbod afdekzeil aanhangwagen

Waarom een afdekzeil voor uw aanhangwagen?

Als u lading op uw aanhangwagen hebt liggen is een aahangwagennet of zeil verplicht om te voorkomen dat de lading of delen hiervan van uw aanhangwagen vallen. Ondanks dit al meer dan 5 jaar verplicht is, weten veel mensen hier nog niet van. Niet alleen omdat het afdekken van uw lading veilig is, maar dus ook om een boete van minimaal €230,- te voorkomen raden wij u een afdekzeil voor uw aanhangwagen. 

Sinds wanneer is een afdekzeil voor een aanhangwagen verplicht?

Sinds 1 januari 2007 is het verplicht om een aanhangwagennet of afdekzeil te gebruiken als je losse lading op je aanhanger vervoert. Een aantal voorbeelden van losse lading zijn tuinafval, stenen, puin, brandhout en zelfs zand. Er zijn natuurlijk nog legio andere voorbeelden te bedenken. Zorg er dus voor dat uw lading goed wordt afgeschermd met een afdekzeil over uw aanhangwagen en voorkom een boete. 

3w Media