U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Afdeknetten van hoge kwaliteit

Bij Van den Eijnde Nettenverkoop b.v. kunt u terecht voor kwalitatief hoogwaardige afdeknetten. Hierbij heeft de klant keuze uit diverse soorten, maten en kleuren. Deze afdeknetten worden in onze eigen zeilmakerij op de specifieke wensen van de klant afgestemd.

Het verschil tussen de diverse soorten afdeknetten zit hem enerzijds in de materiaaleigenschappen en anderzijds in de diverse toepassingsgebieden. Zo kunnen onze afdeknetten worden gebruikt als containernetten in de transportsector, maar ook voor privé doeleinden. Denk hierbij aan het afdekken van uw zwembad, vijver of de zandbak van de kinderen.

Materiaalsoort en kleur

Deze afdeknetten en –zeilen zijn te verkrijgen in het polyethyleen, bisonyl, meganyl en PVC gecoat. Onze medewerkers adviseren u graag welke materiaalsoort het meest geschikt is voor uw situatie. Neem daarvoor direct contact met ons op.

Tevens hebt u bij ons de keuze uit diverse kleuren. Hierdoor kunt u het afdeknet perfect laten aansluiten op uw huisstijl of persoonlijke smaak. Ook kunt u gebruik maken van felle kleuren op het moment dat het afdeknet goed zichtbaar dient te zijn.

Wettelijke verplichting

In de transportsector is het wettelijk verplicht om uw lading goed af te dekken. Een afdeknet is hier een relatief goedkope en prima oplossing voor. Zo staat in artikel 5.18.6 geschreven:

1. Het voertuig moet zodanig zijn beladen dat de lading of delen daarvan niet van het voertuig kunnen vallen.
2. Losse lading ten aanzien waarvan het gevaar bestaat dat deze of delen daarvan tijdens het rijden van het voertuig vallen, moet deugdelijk zijn afgedekt.

In deze webshop kunt u online onze diverse afdeknetten bekijken en eenvoudig bestellen. Indien u vragen of opmerkingen hebt helpen wij u graag!

3w Media