U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Rollen

Schaduwdoek/ winddoek op rol

<p>Bent u op zoek naar winddoek of schaduwdoek op rol? Bij Nettenverkoop kunt u terecht voor ShadowComfort wind- en schaduwdoek op rol in verschillende kleuren en e...

Schaduwdoek / winddoek Coupons

<p>U hebt de mogelijkheid om zelf de afmeting te bepalen van uw schaduwdoek. U kunt kiezen uit diverse rolbreedtes (hoogte) van de rol en zo de juiste lengte bepale...

Bent u op zoek naar winddoek, zichtbreeknet of schaduwdoek op rol? Bij Nettenverkoop kunt u terecht voor Shadow Comfort wind- en schaduwdoeken op rol in verschillende kleuren en eigenschappen. Zo heeft u keus in de mate waarin het doek UV gestabiliseerd is, schaduwfactor, winddichtheid of hebt u het juist nodig voor privacy doeleinden.

De waterdoorlatende Shadow Comfort producten zijn gemaakt van HDPE. Deze gebreide kunststof producten worden niet alleen gebruikt voor schaduwdoeken maar zijn ook uitstekend geschikt als winddoek of als windbreekgaas. 

Elk marktsegment heeft specifieke eisen. De producten zijn dan ook speciaal ontworpen om mensen en leefomgevingen buitenshuis te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-stralen, hagel en andere ongunstige weersomstandigheden. Onze visie is dan ook om toonaangevend, innovatief en praktische producten te blijven ontwikkelen en op de markt te brengen.

De HDPE Shadow Comfort producten worden vervaardigd uit tapefilament of monofilament. Combinaties hiervan maken mogelijk om vele marktsegmenten te bedienen. 

wilt u meer weten over HDPE klik dan hier!

Interesse in grote afnames? Als groothandel leveren wij tegen gunstige voorwaarden tevens aan dealers. Neem contact op voor meer informatie.

3w Media