U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Diverse schaduwdoeken

Bent u op zoek naar een schaduwdoek of harmonicadoek voor in uw tuin? Dan bent u bij Van den Eijnde Nettenverkoop aan het juiste adres. Hier vindt u schaduwdoeken in alle vormen en maten. Bezoek onze webshop en bekijk het aanbod schaduwdoeken.

Onze schaduwdoeken bieden u een koele plek om heerlijk te genieten van het prachtige weer in uw eigen tuin, op vakantie of op het strand. Heerlijk tot rust komen in de schaduw op een perfecte zomerdag, dat wilt u toch ook?

Eigenschappen schaduwdoeken

Schaduwdoeken van Van den Eijnde Nettenverkoop hebben een schaduw- windreductie van 80-90% (180 gr/m2 = 80% en 285 gr/m2 = 90%). Waterdichte zeilen laten namelijk geen wind en water door, waardoor de kans op inscheuren aanzienlijk kleiner wordt. Onze schaduwdoeken zijn te verkrijgen in diverse vormen, maatvoeringen en kleuren. Veel voorkomende vormen zijn: vierkant, driehoekig, rechthoekig en vijfhoekig. Maar ook maatwerk is bij Van den Eijnde geen probleem, dankzij onze eigen zeilmakerij.

Onze schaduwdoeken (180 gr/m2, 80%) zijn verkrijgbaar in de kleuren donkergroen, lichtgroen, zilvergrijs en zwart. Schaduwdoeken van zwaardere kwaliteit (285 gr/m2, 90%) zijn verkrijgbaar in zandkleur en donkergrijs. Naast schaduwdoeken kunt u bij ons ook terecht voor prachtige harmonicadoeken / Wave Shadesials.

Harmonicadoeken (Wave Shadesails)

Onze harmonicadoeken, ook wel wave shadesails genoemd, zijn een mooie decoratieve toevoeging aan uw huis en tuin. Met dit hoogwaardige product bepaalt u zelf de hoeveelheid zon in de tuin, u schuift het harmonicadoek eenvoudig open of dicht. Bezoek direct onze webshop en bekijk ons aanbod harmonicadoeken.

Bij de harmonicadoeken leveren wij u standaard het benodigde bevestigingsmateriaal zodat u het eenvoudig kunt ophangen tussen twee muren of bijvoorbeeld in uw pergola. Naast het rustgevende en decoratieve aspect van harmonicadoeken waakt u ook over uw gezondheid aangezien deze doeken tot 95% bescherming bieden tegen schadelijke UV stralen! Verder zijn de doeken eenvoudig schoon te houden en geven wij u 5 jaar garantie op de UV bestendigheid van onze harmonicadoeken. Dit heeft te maken met het kleurbehoud en de elasticiteit van de doeken door blootstelling aan de zon.

Bezoek direct onze webshop en bekijk welke producten wij u nog meer te bieden hebben.

3w Media