U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Volière

Horti Comfort: dé marktleider op het gebied van netten

Van den Eijnde Nettenverkoop BV is dé specialist op het gebied van alle soorten netten en brengt de netten op de markt onder het merk Horti Comfort.

Vogelnetten nodig, bijvoorbeeld voor uw volière of als vogelwering? Bij Nettenverkoop bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze netten zijn voor vele toepassingen te gebruiken en verkrijgbaar in allerlei maten. met of zonder randlijn. U weet altijd dat u bij Nettenverkoop de juiste kwaliteit vogelnetten vindt met een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Welk vogelnet is voor u geschikt? Als u het vogelnet wilt gebruiken voor vogelwering kiest u voor de geknoopte netten op rol of op maat gemaakt. Een vogelnet is de meest gebruikte methode van vogelwering en ook zeer effectief. Of u nu op zoek bent naar vogelwering voor uw appartement, woning, tuinbouw of akkerbouw, met vogelnetten beschermt u gebouwen en gewassen doeltreffend en gunstig qua prijs.

Volièrenet op maat en op rol verkrijgbaar:

Vaak gaat het bij volièrenetten om maatwerk, om het net geheel op maat voor uw volière of dierenren te maken. In ons eigen atelier maken wij de netten geheel volgens uw wensen. Hierbij letten wij ook op het toekomstig gebruik van de netten. Het net voor een roofvogelkooi heeft bijvoorbeeld hele andere vereisten als het net rondom een volière met siervogels. Van den Eijnde Nettenverkoop kan u hierin uiteraard deskundig adviseren. Wij kijken graag met u mee, stuur ons dus gerust een foto van uw vogelkooi of dierenverblijf zodat wij de omstandigheden ook kunnen bekijken en u goed kunnen helpen bij de keuze van uw netten.

Van den Eijnde Nettenverkoop BV wereldwijd een uniek concept ontwikkeld voor UV gestabiliseerde geknoopte polyethyleen Horti Comfort Redes netten op rol. De netten komen in een ruitvormige maas van de machines. Door deze direct na het productieproces in vierkante mazen op de juiste afmeting te maken biedt dit voor u veel voordelen. De knooploze prijstechnisch gunstigere variant wordt onder de naam Horti Comfort Tiras op de markt gebracht. 

BEREKENING MAATVOERING WEBSHOP
Indien een afmeting binnen de volgende maatvoering valt: hoogte < 1,00 meter en lengte > 25,00 meter, dan zijn wij genoodzaakt extra maatwerkkosten door te belasten. Prijs hiervoor op aanvraag. Indien de order wel wordt geplaatst dan zullen wij contact met u opnemen.

Inspiratie nodig? 
Neem een kijkje in onze digitale showroom! 
SHOWROOM

Komt u er niet uit en hebt u advies nodig van onze specialisten neem dan contact met ons op.

CONTACT

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice