U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Vogelgriep Netten

VOGELGRIEP:

In geval van vogelgriep worden veelal preventieve maatregelen genomen. Wanneer een ophokplicht verplicht is moeten de professionele pluimveehouders hun pluimvee verplicht ophokken. Ook de hobbyhouders moeten al het pluimvee binnen of onder netten voeren en laten drinken. Van den Eijnde heeft een groot assortiment knooploze vogelnetten, PE geknoopte netten en windbreekgazen op rol die geschikt zijn om wilde vogels te weren van buitenaf. Ook maatwerk is  hierin mogelijk. De juiste maasgrootte bepalen is afhankelijk van de vogels die in de volière gehouden worden. 

Met deze maatregelen wil men vermijden dat pluimvee in contact komt met wilde vogels die besmet zijn met het vogelgriepvirus. De besmetting kan plaatsvinden via direct contact met zieke dieren of door blootstelling aan besmet materiaal, zoals mest of vuile kratten. Ook via de lucht is indirecte besmetting mogelijk.

Ophokplicht bij vogelgriep?

Voorkom een uitbraak van vogelgriep bij uw (hobby)pluimvee met onze knooploze vogelnetten, PE geknoopte netten en windbreekgazen op rol die geschikt zijn om wilde vogels te weren uit de hokken van uw vogels of kippen. Onze netten voldoen aan de vereisten.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice