U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Vijver

Van den Eijnde Nettenverkoop BV is dé specialist op het gebied van alle soorten netten en brengt de netten op de markt onder het merk Horti Comfort. Alle netten voor uw vijver vindt u in onze webshop. Vijvernetten kunnen op maat worden geleverd of zijn verkrijgbaar op rol. Naast vijvernetten vindt u in onze webshop tevens gaaskleden voor de vijver en vijverfolie. Kortom, Nettenverkoop is uw complete partner voor alle benodigdheden van uw vijver.

Polyethyleen vijvernetten

Stop met het rommelen met een schepnet en ontdek het gemak van een vijvernet voor uw vijver. Onze polyethyleen vijvernetten zijn fijnmazig, rotvrij en UV-gestabilliseerd. Het voordeel voor u is dat deze vijvernetten meerdere jaren te gebruiken zijn, dit in tegenstelling tot de vijvernetten die u bij de bouwmarkt koopt. Met de netten kunt op eenvoudige wijze uw vijver afdekken, zodat u inval van bladeren, takken en zwerfvuil kunt voorkomen. Vijvernetten van Nettenverkoop gaan langer mee en zijn daardoor de beste keus voor uw vijver.

Met het aanschaffen van nieuwe vissen in uw vijver bent u vaak meer geld kwijt dan u van te voren van plan was. Het is daarom een relatief goedkope en effectieve oplossing om een vijvernet bij Van den Eijnde Nettenverkoop aan te schaffen. Hiermee belemmert u de doorgang voor roofdieren zoals reigers en katten.

Meest verkochte vijvernetten zijn de knooploze en de geknoopte 1,3 mm. draaddikte en de geknoopte netten op rol.

Wij verkopen voor elke vijver een geschikt vijvernet. Voor vijvers met bijzondere afmetingen kunnen wij in ons eigen atelier altijd een vijvernet op maat maken.

Vijvernet: afdeknet voor vijvers

U kunt het vijvernet op eenvoudige wijze over uw vijver spannen. Hierbij hebt u keuze uit diverse afmetingen en afwerkingen. Zo hebt u bij ons onder andere keuze uit vijvernetten met en zonder randlijn. De door u benodigde afmeting is op aanvraag verkrijgbaar in diverse maaswijdtes. Daarbij geldt, hoe kleiner de maaswijdte, hoe beter het net bescherming biedt tegen o.a. bladafval en roofdieren. Uw vijvernet/bladernet bestelt u natuurlijk bij dé nettenspecialist van Nederland, Van den Eijnde Nettenverkoop. 

Voordelig uw vijvernet of opvangnet voor bladeren online kopen? Dan bent bij Nettenverkoop.nl aan het juiste adres!

Een net met randlijn rondom is in zijn geheel veel sterker dan een net zonder randlijn. Daarnaast is een net met randlijn beter op spanning te brengen.

Tips maatvoering netten:

- Afmeting in veelvouden van de gekozen maaswijdte
- Afmeting moet deelbaar zijn door de gekozen maaswijdte
- 0% tolerantie maatvoering niet mogelijk. Maatvoering bij benadering
- Het laatste draadje van een maas is nodig om de randlijn rondom te kunnen vaststikken
- In geval van een net met Polypropyleen band en zeilogen wordt de band om het net gevouwen en vastgestikt. Hiervoor niets extra's meten.

BEREKENING MAATVOERING WEBSHOP
Indien een afmeting binnen de volgende maatvoering valt: hoogte < 1,00 meter en lengte > 25,00 meter, dan zijn wij genoodzaakt extra maatwerkkosten door te belasten. Prijs hiervoor op aanvraag. Indien de order wel wordt geplaatst dan zullen wij contact met u opnemen.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice