U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Vogel / Vijver / Katten Netten

Bent u op zoek naar voordelige en hoge kwaliteit vogel-, vijver- of kattennetten? Ontdek het assortiment van Van den Eijnde Nettenverkoop en shop uw vogel-, vijver- of kattennet bij dé nettenspecialist van Nederland.

Vijvernetten, Volièrenetten of Kattennetten in elke maat leverbaar

Alle netten voor uw vijvernetten, volièrenetten of kattennetten vindt u in onze webshop. Deze netten kunnen op maat worden geleverd of zijn op rol of als afsnijding van de rol te bestellen. Wanneer u voor een afsnijding of een maatwerk net kiest, met een bredere afmeting dan de standaard rolbreedtes, wordt het machinaal middels een randkoord aan elkaar gemaakt. Wij proberen uw netten zonder extra randkoord te maken, maar in sommige gevallen is dit helaas niet mogelijk. Naast vijver- en volièrenetten vindt u in onze webshop ook vogelwering of vogelgriep netten.
Kortom, Nettenverkoop is uw complete partner voor alle benodigdheden van uw vijver.

Een net met randlijn rondom is in zijn geheel veel sterker dan een net zonder randlijn. Daarnaast is een net met randlijn beter op spanning te brengen.

Tips maatvoering netten:
- Afmeting in veelvouden van de gekozen maaswijdte
- Afmeting moet deelbaar zijn door de gekozen maaswijdte
- 0% tolerantie maatvoering niet mogelijk. Maatvoering bij benadering
- Het laatste draadje van een maas is nodig om de randlijn rondom te kunnen vaststikken
- In geval van een net met Polypropyleen band en zeilogen wordt de band om het net gevouwen en vastgestikt. Hiervoor niets extra's meten

BEREKENING MAATVOERING WEBSHOP

Indien een afmeting binnen de volgende maatvoering valt: hoogte < 1,00 meter en lengte > 25,00 meter, dan zijn wij genoodzaakt extra maatwerkkosten door te belasten. Prijs hiervoor op aanvraag. Indien de order wel wordt geplaatst dan zullen wij contact met u opnemen.

Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze voordelige vijvernetten die uitermate goed gebruikt kunnen worden als opvangnet. 

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice