U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Klimaatdoeken

Een klimaatdoek is ideaal om te gebruiken voor planten en boomteeltgewassen die in de winter beschermd moeten worden tegen kou. Naast de weerswisselingen kan ook bescherming tegen wilde dieren, insecten en slakken een reden zijn om een klimaatdoek te gebruiken. 

Klimaatdoek bestellen? 

Wilt u uw gewassen en planten tijdens de wintermaanden beschermen tegen de kou? Of heeft u veel last van insecten, vogels en slakken die uw gewassen opeten? Een klimaatdoek is voor beide problemen de ideale oplossing. In ons assortiment klimaatdoeken vindt u drie verschillende doeken die zo zijn eigen voordelen hebben. Meer weten over onze hoge kwaliteit klimaatdoeken? Klik hieronder op het desbetreffende klimaatdoek waar u meer informatie over wilt. 

Onze klimaatdoeken met specificaties

Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van onze klimaatdoeken hebben we alle klimaatdoeken uit ons assortimenten hieronder uitgelicht. Heeft u nog vragen over een van onze klimaatdoeken of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze hoge kwaliteit klimaatdoeken. 

Licht, transparant en ademend klimaatdoek - Horti Comfort Cropover

Horti Comfort Cropcover is een innovatief gewasbeschermingsnet gemaakt van transparante tape. Het is een licht, zeer sterk, transparant en ademend net welke direct op het gewas geplaatst kan worden. Een ideaal gewasbeschermingsnet om op een eenvoudige en economische manier schade kan voorkomen en de groei van het gewas kan bevorderen. 

Lucht- en waterdoorlatend klimaatdoek

Horti Comfort Cropcover is lucht- en waterdoorlatend en zorgt dat het regenwater er doorheen kan stromen en de planten er onder kunnen irrigeren. Een doorlatend textiel dat ervoor zorgt dat de beschermde zone van de plant kan ademen, waardoor intense hitte en vochtigheid worden verminderd. Het net kan de temperatuur onder het net tot ongeveer 3 graden Celsius verhogen in vergelijking met de externe veldtemperatuur. Kortom de ideale oplossing voor vorstbescherming tijdens de vroege herfst of late voorjaarsvorst.

Multifunctioneel klimaatdoek - Cover

Het multifunctioneel klimaatdoek van Cover is een absolute alleskunner die beschermt tegen zon, kou, weer, wind, grote insecten en velddieren.

Duurzaam en stevig klimaatdoek - AgriCover/Cropnet

Een zachte kwaliteit klimaatdoek dat duurzamer en steviger is dan vliesdoek. Doordat het doek zo zacht is, kan het over de gewassen aangebracht worden zonder deze te beschadigen. Agricover / Cropnet heeft daarnaast nog andere voordelen. Zo is het gemaakt van een transparant materiaal, waardoor het licht maximaal wordt doorgelaten.

3w Media