U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Harmonicadoeken

Met een harmonicadoek, ook wel wavesail genoemd, geniet u nog meer van de warme lente- en zomerdagen. Van den Eijnde Nettenverkoop is specialist op het gebied van allerlei type schaduwdoeken. U koopt bij ons de beste kwaliteit harmonicadoeken tegen de scherpste prijs. Wilt u een lekker koel plekje in uw tuin, op uw terras, boven het zwembad of boven uw veranda? Dan is een harmonicadoek een verstandige keus waar u veel plezier van zult hebben.

Bescherming tegen de zon

Een harmonicadoek kunt u open en dicht schuiven d.m.v. katrollen, een soort schuifdak dat u naar wens kunt openen. U bepaalt dus eenvoudig zelf hoeveel zon u op dat moment wilt. De katrollen en alle bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen bij het harmonicadoek. Onze harmonicadoeken geven u een goede bescherming tegen de UV-straling van de zon en creëren bovendien een gezellige sfeer in uw tuin of terras.

  • Hoogwaardige kwaliteit waterdoorlatende en waterafstotende harmonicadoeken
  • Schimmelwerend
  • UV gestabiliseerd
  • Geen last meer van een hindelijke parasolvoet
  • Kan het hele seizoen buiten blijven hangen
  • Totl wel 95% bescherming tegen schadelijke UV-stralen
  • Geeft verkoeling bij warm weer
  • De Shadow Comfort schaduwdoeken zijn eenvoudig te reinigen met lauw water, een zachte borstel en wat groene zeep
  • Eenvoudig te installeren
  • Ons assortiment bestaat uit diverse kleuren: donkergrijs, brown/black, off-white/sand en sand/off-white.

Tips om uw harmonicadoeken te bevestigen

Complete RVS AISI bevestigingsset voor Harmonicadoek Shadow Comfort:
< 200 cm. breed: TWEE staalkabels
Handleiding twee staalkabels


201 - 290 cm. breed: DRIE staalkabels
Handleiding drie staalkabels


291 - 400 cm. breed: VIER staalkabels
Handleiding vier staalkabels

* Lengte staalkabels: standaardmaat Harmonicadoek + 50 cm. extra
* Staalkabels zijn speciaal geconfectioneerd doordat er een draadeind op is geperst.
* Bevestigingsset maatwerk harmonicadoeken los bij bestellen
* Standaard maten harmonicadoeken inclusief bevestigingsset

Het is een gegeven dat een lichte kleur stralen meer reflecteert dan een donkere kleur. Het weren van warmte heeft echter vooral te maken met de hoeveelheid straling/warmte die door het doek wordt geabsorbeerd en door het doek heen zal gaan (transmissie). Bij een donkere kleur is de absorberende waarde veel hoger, waardoor de transmissie waarde (straling/warmte door het doek) lager is dan bij een licht doek. Een licht doek heeft een hoge reflectie waarde, echter een lage absorberende waarde waardoor de straling/warmte met een hogere waarde door het doek zal gaan. Dit verklaart de hogere percentages schaduwfactor bij donkere kleuren.

TipTrek 10cm af van de breedte waarin het doek wordt geplaatst. Zodoende is het doek 10cm smaller en blijft er 5cm vrije ruimte aan weerszijden van het doek over. Voor de lengte van het doek de exacte lengtemaat aanhouden.

Lekker genieten van het heerlijke weer

Met het heerlijke weer plaatsnemen in de tuin, iedereen verlangt ernaar. Maar om een hele middag te bakken is ook zowat. Lekker genieten van de zon, maar wel in de schaduw onder een sfeervolle oplossing: een harmonicadoek. Dit zijn zeer stijlvolle schaduwdoeken die zorgen voor een aangename plek in de tuin waar u heerlijk kan genieten. Verkrijgbaar in diverse afmetingen. 

Ook als maatwerk te krijgen

Schaduwdoek, ook wel bekend als wavesail of harmonicadoek, is bij Nettenverkoop in standaard afmetingen én als maatwerk. 

Harmonicadoek is verkrijgbaar in diverse standaard breedtes van 2 meter, 2,90 meter of 3,70 meter. De lengte van het harmonicadoek kunt u zelf bepalen en is natuurlijk afhankelijk van het frame waarin het doek bevestigd wordt. Voor hulp of advies bij uw bestelling kunt u altijd even contact met ons opnemen.

3w Media