U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Netten voor Huis & Tuin gebruik

Onze multifuntionele netten kennen vele toepassingen in en rondom de woning. Vaak worden de netten gebruikt voor veiligheid of afscherming. Onderstaand vindt u diverse voorbeelden waar onze netten zoal worden gebruikt. Regelmatig worden wij bovendien gevraagd mee te denken over specifieke oplossingen bij onze klanten. Heeft u een uitdaging die wellicht met een multifunctioneel net kan worden opgelost? Wij denken graag met u mee.

Balustrade & balkon netten

Wilt u een net rondom uw balustrade of balkon? Dat kan! Wij verkopen balustrade & balkon netten in elke gewenste grootte. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kleine maaswijdte, die voorkomt dat uw kinderen in het net kunnen klimmen. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden. Zo vindt u altijd het net naar uw wensen.

Zolder & stapelbed netten

Wilt u een net op zolder of om het stapelbed om te voorkomen dat uw kinderen naar beneden vallen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij raden u aan om te kiezen voor een kleine maaswijdte. Hoe kleiner de maaswijdte, hoe moeilijker uw kinderen namelijk in de netten kunnen klauteren. U kunt zelf de gewenste netgrootte, maaswijdte en afwerking kiezen.

Zandbaknetten

Heeft u thuis ook een zandbak of werkt u op een school met een grote zandbak? Wat uw reden ook is, zandbaknetten komen altijd van pas. Met zo´n net voorkomt u namelijk dat honden en katten hun behoefte in de zandbak doen. Met een zandbaknet blijft de zandbak dus lekker schoon.

En nog meer...

Uiteraard hebben we nog veel meer netten voor gebruik in uw huis en tuin. Heeft u speciale wensen? Laat het ons dan vooral weten.

3w Media