U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Tuin & agro

Vogelgriep Netten

<p><strong>VOGELGRIEP:</strong></p> <p>In geval van vogelgriep worden veelal preventieve maatregelen genomen. Wanneer een ophokplicht verpl...

Vogel / Vijver / Katten Netten

<h2>Vogelnetten</h2> <p>Vogelnetten nodig, bijvoorbeeld voor uw voli&egrave;re of als vogelwering? Bij Nettenverkoop bent u hiervoor aan het juiste...

Netten voor Huis & Tuin gebruik

<p>Onze multifuntionele netten kennen vele toepassingen in en rondom de woning. Vaak worden de netten gebruikt voor veiligheid of afscherming. Onderstaand vindt u d...

Zwembadafdekkingen

<p>De Shadow Comfort&nbsp;<span><strong>waterdoorlatende</strong></span>&nbsp;zwembadafdekkingen zijn uniek in de markt. Deze zijn w...

In de tuin worden vaak netten gebruikt. Of het nu om de tuin bij uw woning gaat, om de moestuin of om agrarische netten voor boomgaarden, stallen of tuinbouw. Onze netten vindt u in heel Nederland terug, bijvoorbeeld om producten te beschermen tegen vogels of insecten, maar ook artikelen als landbouwfolie en grasbeschermingsgaas bestelt u bij Nettenverkoop. 

Aarzel niet om contact met onze binnendienst op te nemen met al uw vragen. Wij denken graag met u mee en onze jarenlange ervaring gebruiken we graag om voor uw toepassing de beste oplossing te vinden.

Schaduwdoeken

In de tuin en op het terras kunt u een fijne schaduwplek creëren met schaduwdoeken van het gerenommeerde merk Shadow Comfort. Schaduwdoeken vindt u werkelijk overal, in tuinen, maar ook op terrasjes, bij kinderdagverblijven en op de camping. De kwaliteit van onze schaduwdoeken is erg hoog met bescherming tot 95% tegen UV-straling. Naast schaduwdoeken kunt u bij ons ook terecht voor verandazeilen, harmonicadoeken en bijbehorende ophangsystemen.

Bekijk alle schaduwdoeken en toebehoren

Hekwerk oplossingen

We bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen de wind. Met de winddoeken en hekwerkmatten kunt u een aangename windbescherming maken.

Bekijk alle hekwerk oplossingen

Netten voor tuinbouw

In de tuinbouw zijn netten onmisbaar. U heeft bijvoorbeeld netten nodig voor vogelwering, bescherming van de vijver, maar ook klimaatdoeken, gronddoeken, windbreekgazen en nog veel meer. Bescherm uw oogst, uw dieren of gebouwen met de beste netten van Nettenverkoop.

Bekijk alle netten voor tuinbouw

Kies voor vogelnetten

Bescherm uw gewassen, vijver of tuin met de Vogelnetten van Nettenverkoop. Kwalitatief goede netten voor een goede bescherming.

Bekijk alle vogelnetten

Agrarische netten

Er zijn veel netten voor agrarisch gebruik, bijvoorbeeld stalnetten, landbouwfolie, tuinnetten, afdekvlies en nog veel meer. Voor elke type agrarisch net kunt u bij ons terecht.

Bekijk alle agrarische netten

Parasols en partytenten

Nieuw in ons assortiment zijn parasols en partytenten. Zoals u van Nettenverkoop mag verwachten bieden wij ook hier topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Bestel uw parasol of partytent dus online zodat u deze zomer waar u maar wilt geniet van fijne schaduw.

Bekjik alle partytenten   Bekijk alle parasols

3w Media