U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Voetbal

Voetbalnet online kopen

Bent u op zoek naar sterke voetbalnetten of doelnetten? Nettenverkoop B.V. verkoopt verschillende maten en soorten UV-gestabiliseerde voetbalnetten.

Nieuw voetbalnet nodig? Nettenverkoop.nl is uw gespecialiseerde partner. Bij elke bestelling zijn kwaliteit en service voor ons erg belangrijk!

Wat zijn de beste voetbalnetten?

Wat het beste voetbalnet is, hangt natuurlijk af van uw club en eisen. Wat belangrijk is om te weten dat de voetbalnetten bij Nettenverkoop altijd UV-gestabiliseerd zijn, ze zijn dus goed beschermd tegen de zon en dit zorgt voor een langere levensduur. Een voetbalnet heeft heel wat te verduren en staat bloot aan alle weersomstandigheden. De beste voetbalnetten zijn dan ook geschikt voor deze omstandigheden. Heeft u vragen over onze voetbalnetten, staan onze adviseurs altijd voor u klaar met goed advies.

Uw voetbalnet online kopen in eigen kleur

Voetbalnetten zijn voorzien van een randlijn rondom en een spanlijn in het dak. Voetbalnetten zijn standaard leverbaar in de kleuren: groen, wit en zwart. Daarnaast kunnen de voetbalnetten ook in clubkleuren besteld worden. De netten zijn bovendien UV-gestabiliseerd waardoor ze nauwelijks verkleuren in zonlicht. 

Nieuw voetbalnet nodig? Of het nu gaat om een voetbalnet voor een voetbalgoal in uw eigen tuin of om de voetbalnetten van uw voetbalclub, Nettenverkoop.nl is uw gespecialiseerde partner waarbij kwaliteit en service bij elke bestelling voorop gaan.


Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice