U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Zwembadafdekkingen

Zwembadafdekkingen beschermen tegen bladeren, takken en overig vuil:
In de herfst- en wintermaanden worden de zwembaden veelal afgedekt. Dit voorkomt natuurlijk vooral het vallen van bladeren, takken en overig vuil. De zwembadzeilen in het assortiment van Van den Eijnde Nettenverkoop beschermen het zwembad niet alleen voor viezigheid maar zorgen er ook voor dat de algengroei aanzienlijk wordt verminderd, waardoor niet alleen de waterkwaliteit behouden blijft maar ook het schoonmaken in het voorjaar veel eenvoudiger is. Ook bijvoorbeeld sneeuw wordt tegengehouden met de zwembadafdekkingen. Wel is het raadzaam om een grote hoeveelheid sneeuw tijdig te verwijderen. De waterdichte zeilen worden gemaakt van een hoogwaardige pvc kwaliteit. De waterdoorlatende zwembadzeilen worden gemaakt van een hoogwaardig UV gestabiliseerd HDPE kwaliteit. Doordat een zwembad volledig is afgedekt kan er nagenoeg geen vuil binnndringen. Ook de HDPE waterdoorlatende zwembadcovers zijn zo dicht geweven dat deze alleen water doorlaten en het vuil buiten houden. Bladeren, takken en overig vuil zijn eenvoudig weg te vegen of af te spuiten met een tuinslang.

Bescherming voor kinderen en dieren:
Naast het schoner houden van het zwembadwater bieden de afdekkingen ook een effectieve bescherming tegen zwembad ongevallen. Spelenderwijs kunnen kinderen en dieren gemakkelijk in het zwembad vallen. Door het spannen van een waterdichte of waterdoorlatende zwembadafdekking kunnen dit soort ongevallen grotendeels voorkomen worden. Een groot pluspunt in de beveiliging! Uiteraard is een toezichthoudende taak altijd raadzaam. Indien u een goede tekening of mal aanlevert dan kunnen nagenoeg alle modellen in ons atelier voor u op maat gemaakt worden. Het is mogelijk om zwembadafdekkingen te maken voor 8-vormige, ronde, rechthoekige of ovale zwembaden.

Waterdoorlatend of waterdicht?
Nettenverkoop biedt zwembadafdekking in alle soorten en maten, maar een belangrijke keuze die u moet maken is het kiezen van een waterdoorlatende of waterdichte afdekking. Beide hebben hun voordelen en een eigen karakter plus onderhoud. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en informatie van onze hoogwaardige producten. 

Voordelen:
* Energiebesparend door het langer vasthouden van de warmte
* Geen waterzakken
* Vergroot veiligheid voor kinderen en dieren
* Vermindering van algengroei
* UV gestabiliseerd
* Makkelijk in onderhoud
* Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice