U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Zwembadafdekking

De Shadow Comfort waterdoorlatende zwembadafdekkingen zijn uniek in de markt. Deze zijn waterdoorlatend en door de hoge schaduwfactor uitermate geschikt als zwembadzeil.

Hoe donkerder het geheel van de afdekking van uw zwembad, hoe minder alg er voorkomt. De waterdoorlatende gaasstrook voorkomt dat er waterzakken ontstaan. De randen worden omgelast en voorzien van zeilogen (geen band). Vaak hebben de PVC gecoate zwembadzeilen een waterdoorlatende gaasstrook in het midden van PVC gecoat 220 gr/m2.

Zwembadafdekking van hoge kwaliteit gezocht?
De zwembadzeilen en gaasnetten van Nettenverkoop zijn van zeer hoge kwaliteit. In onze eigen zeilmakerij worden de afdekkingen in iedere gewenste afmeting gemaakt en bovendien voorzien van een polyesterband als randafwerking. Op de hoeken en om de 50 cm worden roestvrijstalen zeilogen van 16mm doorsnede gemaakt. Met onze zelfgemaakte, hoge kwaliteit zwembadafdekking houdt u uw zwembad eenvoudig schoon van bladeren. Bovendien beschermt deze zwembadafdekking tegen extreme weersomstandigheden. 

Waterdoorlatend of waterdicht?
Nettenverkoop biedt zwembadafdekking in alle soorten en maten, maar een belangrijke keuze die u moet maken is het kiezen van een waterdoorlatende of waterdichte afdekking. Beide hebben hun voordelen en een eigen karakter plus onderhoud. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en informatie van onze hoogwaardige producten. 

Waterdoorlatende zwembadafdekkingen
* Zwembadafdekking waterdoorlatend maatwerk
* Zwembadafdekking Comfort waterdoorlatend standaard maten
* Zwembadafdekking Excellent waterdoorlatend standaard maten

Waterdichte zwembadafdekkingen
* Zwembadafdekking waterdicht maatwerk
* Zwembadafdekking waterdicht standaard maten
* PVC gecoate waterdichte zeilen Profi Tarp Premium
* PVC gecoate waterdichte zeilen Standard 600

Zwembadafdekkingen op maat
Dekzeilen zijn er in vele soorten en maten, maar het kan zijn dat de gewenste maat er niet tussen staat of dat uw zwembad een een unieke vorm heeft. Daarom bieden wij ook zwembadafdekkingen op maat! Wij bieden diverse kwaliteiten en kleuren Windbreekgazen die uitstekend geschikt zijn als afdekking. Deze zijn waterdoorlatend en het schaduwpercentage is afhankelijk van de kleur. Deze milieuvriendelijk manier van afdekken voorkomt zoveel mogelijk algvorming en houdt de hygiëne op een hoog niveau. 

3w Media