U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop

Belgische webshop
  • Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

wavesail

Bent u op zoek naar wavesail harmonicadoek? Dan bent u bij Nettenverkoop aan het juiste adres. Als jarenlange specialist op het gebied van alle soorten netten en doeken leveren wij wavesails van de beste kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Bij de gemiddelde bouwmarkt of stunter koopt u voor hetzelfde bedrag een wavesail van een minder degelijke kwaliteit. Bij Nettenverkoop heeft u dan ook de beste koop op het gebied van wavesail harmonicadoek en alle overige schaduwdoeken. Nieuw in ons assortiment zijn de gordijnen van schaduwdoek.

In ons assortiment vindt u verschillende soorten wavesail:

  • Waterdoorlatend of waterdicht
  • Keus uit diverse kleuren
  • Standaard afmetingen of maatwerk
  • Continu ontwikkeling van nieuwe toepassingen en modellen

In onze webshop vindt u alle soorten wavesail harmonicadoek overzichtelijk gepresenteerd. Zowel de particuliere als zakelijke klant vindt bij ons altijd een geschikt wavesail. Wilt u vooraf even overleggen met één van onze verkoopadviseurs? Bel dan met (0)493-493491 of stuur een mail naar info@vdenettenverkoop.nl. 

Wat is een wavesail?

Wavesails bieden een flexibele oplossing om schaduw te creëren of juist van de zon te genieten. Een wavesail loopt over RVS staaldraden en kan zo open of dicht geschoven worden. Een wavesail gaat als een harmonica open, vandaar dat wavesails ook bekend staan als harmonicadoeken of schuifgordijnen. Het doek is UV-werend en beschermt niet alleen tegen zon maar ook tegen wind.

De wavesails van Nettenverkoop zijn van duurzaam, stevig materiaal en zijn eenvoudig schoon te maken. 

Kies je voor waterdichte wavesails, dan zit je ook tijdens een regenbuitje nog lekker droog. Daarmee is een wavesail ook heel handig als overkapping van een veranda of tegen een woning of schuur aan te bouwen.

Wavesail zelf ophangen

Alle bevestigingsmaterialen alsmede een katrollen- en baleinenset zijn in de verpakking bijgesloten. Met de bijgeleverde montageinstructie en via de montageinstructies op de site hang je het Shadow Comfort Harmonicadoek eenvoudig zelf op.

Bekijk ons assortiment